CímlapsztorikMisztikum

Az emberiség valódi teremtőinek Anunnaki koponyái kerültek elő Afrika mélyén?

Régóta beszélik, hogy Afrika egyes ősi törzsei kapcsolatban voltak az “égi emberekkel”, akiknek korlátlan hatalmuk volt itt a Földön és akiktől az egész emberi civilizáció ered.

Az “égi istenek” koponyái kerülhettek elő egy ásatás során?

A világunkat egykor mesterségesen hozhatták létre itt a Földön, akárcsak az emberi civilizációt?

Hirdetés

Mindezekkel ráadásul egy hosszúkásan elnyújtott ősi, földönkívüli szerű koponya függhet össze, amit Afrika mélyén találtak?

Egy megdöbbentő összeesküvés rajzolódik ki, ha ez igaz, de kezdjük a legelején!

Az emberiség földönkívüli teremtésének mítosza

Létezik több olyan ősi eredetmítosz az emberi fajjal kapcsolatban, melyeket ősi törzsek és még régebbi civilizációk őriztek meg az utókor számára.

Elég többek között a dogon törzs történeteit említeni a csillagemberekről, és olyan kozmikus hajótöröttekről, akik később a törzs életében és történelmében is részt vettek mielőtt újra útra keltek a csillagmezők sűrűjébe.

Az elmélet főleg a paleoasztronautika hívei között terjedt el, ők az t mondják, hogy az emberiséget földönkívüliek teremtették egy ősi, genetikai beavatkozás során egy majom és a saját DNS-ük felhasználásával, és eredetileg rabszolga munkára “terveztek meg” mindannyiunkat.

Erről Zecharia Sithcin állítólagos kutatásai írnak, aki részletesen tanulmányozta a sumer pecséthengereket, melyek állítása szerint Anunnaki nevezetű idegen lényekről tesznek tanúbizonyságot, akik Aranyat bányászattak a Földön a általuk létrehozott emberiséggel.

Később az emberi civilizáció túlnőtt a teremtőin, majd fellázadtak, ebben pedig néhány hozzájuk átállt Anunnaki is segítségükre volt.

Az emberek és ezeknek az óriásoknak a közös gyermekei lettek aztán a Bibliában is említett nefilimek, óroások.

A Teremtők maradványa?

Itt jön képbe sokak szerint az az Afrika mélyéről előkerült hosszúkás koponya, ami egy ilyen “teremtő” maradványa lehetett

Hirdetés

Az előkerült lelet egy szinte teljesen épségben maradt koponya. Legalábbis í hírek erről szóltak. Körülbelül 30 különféle egyetem dolgozik azon, hogy fényt derítsenek a titkára.

Szemmel láthatóan nem ember, de senki sem tudja megmondani az eredetét. Felmerült már a mutáció, és egyéb lehetőségek gyanúja is.

Nagyon keveset tudni a koponyával kapcsolatban, ezért érdemes meglehetősen nagy kétkedéssel fogadni, míg be nem bizonyosodik az ellenkezője.

Állítólag 2011-ben találtak rá Afrika szavannáin, valahol Nigériában.

Aranyat bányásztak az egyik bányában, amikor ez a titokzatos koponya fordult ki a földből.

A koponya mérete megegyezik az ember koponyájának méretével. A szemgödrök, az orrlyuk, és az állkapocs elhelyezkedése is mind az emberéhez hasonlít. Azonban furcsa kinövéseket látni az arccsontozaton.

Olyan kinövéseket, melyeket egyetlen ember sem hordoz magán a Földön.

Rengeteg teória merült fel annak kapcsán, mi is lehet ez. A

legextrémebb teória szerint ez egy földönkívüli faj egyik egyedének a maradványa, melyek a múltban itt éltek Afrikában.

Az Anunnakikról ugyanis tudják, hogy Afrikában több hatalmas megacivilizációt és várost építettek fel. Itt volt az egyik legnagyobb aranykitermelő városuk, ugyanis rengeteg aranyat termeltek ki a bolygóról – mára ezért is maradt ilyen kevés.

A koponyával kapcsolatban azonban ennél több információt alig találni.

Mások úgy gondolják azonban, hogy a lelet lehet akár egy emberi koponya is.

Egy mára már kihalt, eddig számunkra ismeretlen emberi fajtól.

Nem lehetetlen, ugyanis napjainkban is találnak olyan leleteket, melyek nem illenek be az eddig talált és elismert fajok közé.

A legvalószínűbb elmélet azonban azzal számol, hogy a koponya nem valódi, nem hiteles, azaz csak egy jobban sikerült hamisítvány.

Sőt, ha valaki jobban utánajár annak, hogy a koponya eredeti képe honnan is származik, az hamar rálelhet azokra a konkrétabb bizonyítékoknak, melyek rámutatnak:

Valóban egy hamisítványról van szó.

Egész pontosan egy művész által készített, fantázia szülte koponyáról, a szóban forgó fényképen látható koponya ugyanis Takeshi Yamada munkája aki több ehhez hasonló, fiktív űrlényre hajazó koponyát hozott létre, valóságos gyűjteménye van belőlük.

Ettől függetlenül sokan hisznek a lelet hitelességében, az ősi időkben a Földön járt kozmonautákkal kapcsolatban pedig nem csak szerteágazó izgalmas legendák foglalkoznak, hanem többek között az Ősi idegenek című dokumentumfilm sorozat is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.