CímlapsztorikÉrdekes világ

Roswell 2.0? Megdöbbentő felvételek egy ufószerencsétlenségről?

Az egész neten végigsöpörtek, hitelességükről pedig óriási viták robbantak ki.

A felvételek állítólag 1979-ben lettek titkosítva, majd nemrég szivárogtatták ki őket, és az amerikai kormány ufó észleléseinek egyikét mutatja be, mely során mindent megdöntő bizonyítékokat találtak a fejlett földönkívüli fajok létezésére és jelenlétére itt a Földön.

Ezen kívül szinte semmilyen más információt nem találni azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor és hol készülhettek, de minden bizonnyal az 1947-es roswelli események után valószínűleg.

Hirdetés

A különleges pecséttel is ellátott fényképek viszonylag részletesen mutatják be egy állítólagos ufó szerencsétlenség helyszínét.

A felvételeken roncsokat és földönkívülinek látszó testeket is felfedezhetünk.

Az egyik fényképen például egy katona fotózkodik a földönkívüline látszó pilóta “tetemével”.

Több felvétel készült arról is, hogy hogyan vizsgálták meg laboratóriumi körülmények között ezeket a bizonyos maradványokat.

Ezeken tisztán kivehető, hogy egyáltalán nem emberi utasai voltak a szerencsétlenül járt, majd lezuhant hatalmas, szárnyak nélküli “kapszulának”, ami aztán az ismeretlen helyszínen lévő dzsungelben szétesett.

A képek napvilágra kerülése óta a sok homályos részlet és a magyarázat, egyéb bizonyítékok hiánya miatt heves viták lángoltak fel időről időre a felvételek kapcsán.

Míg az ufó hívők egy része szentül hiszi, hogy ez egy második Roswellről készült akta fényképes bizonyítéka, addig a szkeptikusok azt mondják, hogy ügyes manipulációról, “megcsinált” felvételekről van szó.

Többen felvetették azt, hogy ha valóban megtörtént volna ez az ufó szerencsétlenség, valami illetékes már rég előállt volna vele ennyi évtized távlatából.

A legtöbben arra tippelnek, hogy egyszerű photoshop képek, de a így is van, akkor megjegyzik, hogy hihetetlenül profi munkáról van szó.

Hirdetés

Mások szerint napjainkban már a mesterséges intelligencia programok is tudnak ezekhez hasonló képeket generálni.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!