Egyéb

Az emberiség végleg leszámolt a rákkal: megvan a dátum, mikortól lehet gyógyítható a rettegett kór!

A betegségmentes új világot hozhatja el az, ami most dolgoznak.

Küszöbön a rák ellenszere

Abban szinte minden szakérőt egyetért, hogy megvan a rák ellenszere, csak az a kérdés, hogy ez mikor tárul a széles nyilvánosság elé.

Ezt pedig úgy kell érteni, hogy az elkövetkező néhány évben egy fordulópont fog bekövetkezni.

Hirdetés

Az egészségügy technológiai fejlődése ugyanis magával hozta már most is a mesterséges intelligenciát.

Ez pedig a titkos és végleges fegyver lehet a betegségek elleni harcban: az orvosok szerint nemcsak a rákra, de a cukorbetegségre is hamarosan megtalálhatjuk a gyógymódot.

Pontosabban a mesterséges intelligencia fogja számunkra megtalálni.

Megvan a dátum, mikortól nem lesz több rák a Földön

Persze most sokan legyintenének, azonban a dolog nagyon is komoly. A mesterséges intelligencia ma már olyan komoly és magas szinten van, hogy egyetlen másodperc alatt képes kirakni a Rubik-kockát, vagy le tudja győzni a sakk világbajnokot.

A másodperc ezredrésze alatt képes olyan összefüggéseket feltárni, amire a tudósoknak évekre, évtizedekre van szükségük.

“Szinte biztos, hogy a rák ellenszerét a mesterséges intelligencia rendszerek fogják elénk tárni. észre fogják venni azokat az összefüggéseket, melyeket mi emberek nem találtunk meg, vagy elsiklottunk felette…”

-állítják a szakértők.

2040: a rettegett betegségek korszakának vége

Emellett az ellátórendszerek összekapcsolása és az adatáramlás lehetővé fogja tenni a betegségek megelőzésére való fókuszálást.

Előtérbe kerül majd a személyre szabott gyógyászat, de ami még fontosabb:

A nagy mennyiségű adatokat a mesterséges intelligencia rendszerek fel fogják tudni dolgozni, következtetéseket tudnak majd levonni belőlük.

Hirdetés

Így pedig 2040-re meglehet a rák és a cukorbetegség elleni harc legerősebb fegyvere, ellenszere.

Paradigmaváltás, eltitkolt gyógymódok?

Ha saccolni lehetne, szerintünk még ebben vagy a következő évtizedben meglelhetik az ellenszert ez pedig végleg pontot tehet az emberiséget nagyon régóta kínzó kérdésre…

A cukorbetegség ellen egyébként is sok természetes gyógymód ismert, mely bár nem mulasztják el az alapbetegséget, de jelentős mértékben enyhítik a tüneteket.

Sokak szerint a rákgyógymódok is megvannak már rég, melyek természetesek és fillérekbe kerülnek, szemben a halálos kemoterápiával szemben.

Ennek ellenére a gyógyszeripar ezeket sokak gyanúja szerint hét lakat alatt őrzik… apropó ha már gyógyszeripar.

Sokan pesszimisták az egészet illetően, hiszen ha lejár a betegségek korszaka, akkor az egészségügyet túszul ejtő gyógyszerlobbi mérhetetlen csapást fog elszenvedni.

Ezt pedig csak úgy nem fogják hagyni…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!