CímlapsztorikEgészségünk

Az epsom só lábfürdő újra energiát lehel a testedbe, méregtelenít és megtisztít – ÍGY használd!

Miről is van szó, mi is pontosan az epsom só?

Az Epsom-só: Egy csodás átváltozás a fürdőszobában

Az Epsom-só, amelyet néha keserű sóként is emlegetnek, egészségünk kincse lehet. A magas gyógyszerkönyvi tisztasága miatt ideális választás kozmetikai használatra, de csak külsőleg alkalmazva.

Hirdetés

Ez a magnéziumban gazdag vegyület frissítő és tonizáló hatással bír, segítve az izmok ellazulását is.

Az Epsom-só a fürdők sztárösszetevője régóta, és nem véletlenül.

A magnézium kulcsfontosságú szerepet játszik az izmok és az idegrendszer megfelelő működésében.

Emellett a kén jelenléte is fontos a szervezetünkben, segítve az agyszövet egészségét és bizonyos tápanyagok hatékonyabb hasznosítását, valamint hozzájárulva a méreganyagok eltávolításához.

Az Epsom-só, más néven magnézium-szulfát, könnyen felszívódik a bőrön keresztül, így fürdő formájában is hatékonyan alkalmazható, ezért vált a fürdősók alapvető összetevőjévé hosszú időn keresztül.

Az alábbiakban felsorolunk néhány problémát, amire az Epsom-só megoldást nyújthat:

Stressz csökkentése és méregtelenítés:

Az Epsom-sóval teli fürdő nemcsak a stresszt enyhíti, hanem segít a méreganyagok gyorsabb eltávolításában is.

A magnézium szerepet játszik a szerotonin felszabadulásában és hasznosításában, így csökkentve a stresszt, szorongást és alvásproblémákat. A méregtelenítő hatása is jelentős, segítve a salakanyagok eltávolítását a sejtekből.

Izomgörcsök enyhítése és gyógyítása:

Az Epsom-sóval végzett kezelés hatékony az izomgörcsök ellen, csillapítja a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és felgyorsítja az izmok regenerálódását, ideális választás a sportolók számára is.

Hirdetés

Köszvényes rohamok és ízületi fájdalmak kezelése:

Az Epsom-só csökkenti a fájdalmat, duzzanatot és krónikus gyulladásokat az ízületekben is, hatékonyan enyhítve az ízületi fájdalmakat és köszvényes rohamokat. Emellett pozitív hatással van az idegrendszerre.

Bőrproblémák kezelése:

Az Epsom-só kiváló a bőr számára, különösen a zsírosodásra és pattanásokra hajlamos területeken. Radírként hat, eltávolítja az elhalt hámsejteket, csökkenti a bőr zsírosságát és megvédi a gyulladásoktól.

Lábproblémák kezelése:

Az Epsom-sós lábfürdő hatékony megoldást kínál a gombásodásra, lábszag és talpfájdalom ellen. Emellett a bőrkeményedéseket is segíthet eltávolítani.

Az Epsom-sóval való kezelés egy egyszerű és természetes módszer lehet számos egészségügyi probléma enyhítésére és kezelésére.

Fontos azonban emlékezni, hogy az Epsom-sót kizárólag külsőleg alkalmazzák, és minden egyes esetben érdemes konzultálni az egészségügyi szakemberrel a megfelelő alkalmazás és adagolás tekintetében.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!