CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Az eredeti szent iratok 98%-a nincs a Bibliában: kitörölték a Jézusi tanítást!

A Vatikán több ezer éves, az egész világot átverő csalása?

Véletlen lenne, hogy a Talmud Jézust több ízben is Nimród fiának hívja? A zsidó vallás Szent könyve nem hazudik.

Akárcsak az 1945-ben előkerült leletek, melyek az egész világot megváltoztathatták volna.

Hirdetés

Az egyház azonban őrjöngött, nem akarta, hogy ezek a felszínre kerüljenek, mert a kétezer éves hazugságaikat rombolta volna porig.

“Az 1945-ben előkerült pergamenek alapján kimondható, hogy az eredeti szentiratok 98 %-át nem tették be a Bibliába (mivel e pergameneken a 100 % szerepel). A maradék részt pedig sok helyen átírták. És ma csak ezt a meghamisított Bibliát olvashatja a legtöbb ember.”

A niceai zsinat eleve rengeteg kínos kérdést vet fel: azt már a vallástörténészek is elismerik, még maga az egyház is, hogy a zsinaton valóban kiválogatták, hogy mi kerülhet bele a végleges Bibliába, és mi nem.

Ily módon már eleve manipulált, irányított, kvázi “összeollózott” Bibliát örökölt a világ, és ezt a hamis illúziót forgatja több milliárd hívő mind a mai napig.

Jáhve egyetlen ábrázolását találták meg nemrégiben több régészeti helyszínen is Jeruzsálem közelében: ami egy szamárfej, vörös szemekkel.

Szamárnak egyedül Széth-et ábrázolták még (az egyiptomi mitológiában), aki a harag és a káosz istene, akit Hórusz győz le, a jóságos SÓLYOM-fejű isten.

Jézus egyszer azt mondta, hogy ő volt Hórusz (egy korábbi életében).

Vallás-történészek szerint pedig Jáhve és Szét (is) azonos.”

-A Rítus című (2011-es) filmben egy Vörös Szemű Szamárban ölt testet egy démon.

Hirdetés

Alaje pedig ezt írta: “Jehovah egy földönkívüli volt a Földön több ezer évvel ezelőtt, aki azt akarta, hogy istenként tiszteljék.”

Egy másik konkrét bizonyíték arra, hogy mi mindent hallgattak el az eredeti Ős-Bibliából:

“A női princípium kitörlése:

Az Atya, Anya és Fiú szent-háromságot átírták Atya, Fiú, Szentlélek -re.
Jézus mindig azt mondta: “… az Isten és az Istennő …”

Mindenhonnan kiradírozták, hogy: Istennő.

A történetből (ahonnan csak tudták) kitörölték Mária Magdolnát – Jézus legközelebbi Tanítványát – a 12 tanítvány közül ” , … de Leonardo Da Vinci odafestette az “Utolsó vacsora” című művére Jézus mellé.

– Jézus, amikor feltámad, Mária Magdolnával találkozik először (mintha megvárná, míg a többiek elhagyják a sírt), és Jézus úgy szólítja Mária Magdolnát, ahogy egyik tanítványát sem!

Ez a megszólítás csak a legközvetlenebb tanítványnak járt ki !

Mária Magdolnát (aki Egyiptomban tanult, és felnőtt korára már nagy hatalmú mágus főpapnő volt), “bűnös nővé” írták át, … amit később egyesek prostituáltként értelmeztek…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.