CímlapsztorikMisztikum

Az évezred legjelentősebb feltárása éppen a Kárpát medencében zajlott le?

Döbbenetes állítások, ha ennek csak a fele igaz, akkor az újraírhatja az emberiség és a magyarok történelmét is!

“A Bucsecs (Bucegi) barlang feltárása megtörtént.

Még mindig kevesen hallottak erről a déli Kárpátokban 55.000 éve épült barlangról vagy bázisról !

Hirdetés

Igyekszem felkelteni e pár sorral a figyelmeteket, mert nagyon fontos tudni (ez Erdélyben van, a Fogarasi hegység alatti Bucsecs hegységben, ahol egy hegyben faragott óriási Szfinx fej is látható)!

A Pentagon fedezte fel műholdakkal, s ők kértek engedélyt a román kormánytól, hogy feltárják ezt a barlangot és ők hoztak ehhez megfelelő eszközöket, mint pl. a plazmafúró.

Egy román író 4 kötetben meg is írt mindent erről, de senki nem fordította le még magyarra, pedig már 2003-ban történt.”

-vázolja fel az információkat egy a közösségi médiában folyamatosan terjedő írás.

A megdöbbentő felfedezés részleteit ezután tovább taglalja:

“Elképesztő hologram üzenetekkel, képekben meséli el a Föld történetét és olyan technikával rögzítve, ami kiállta az idők viszontagságait 55.000 éven át (akkor építették e barlangrendszert 3-4m magas lények, ami a bútorzatból vonható le

A mozgó falak sziklából, mint a filmekben és a világítás aminek nincs forrása is elképesztő

.Azt feltételezik, hogy a félig élő anyag ami a falakat fedi, az termeli azt az energiát ami érintésre elmozdítja a bejáratot és világít is.

Képtelenek mintát venni a falból vagy az ott lévő asztalokból, tárgyakból, mert semmivel nem lehet elvágni és a hőre sem reagál.

Hirdetés

Egy fehéren világító nagyon finom aranyport is találtak, amit a hologram képekből megértve a test regenerálásához, megfiatalításához használtak bizonyos időközönként.”

A Bucsecs rejti az emberiség valódi múltját?

A legenda szerint a Bucsecs mélyén olyan titkok lapulnak, amelyek, ahogyan a fentiekből is kiderült, alapjaiban változtatnák meg az emberi civilizáció de még a magyarság történelmét is.

A hegy belsejében állítólag olyan tudásra leltek, ami sokkoló hatással lenne az egész emberiségre, ha nyilvánosságra hoznák.

A fejlett technológia megmutatta az emberiség és a Föld történetét és olyan információkat az univerzumról, ami alapjaiban rázná meg több évezredes hitrendszerünket.

Azonban ködös szóbeszédek és néhány teljesen leellenőrizhetetlen képen és beszámolón kívül a mai napig nincs konkrét bizonyíték arra, amit a Bucsecs hegység mélyén állítólag találtak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.