CímlapsztorikMisztikum

Az Omikron tényleg gyógyszerkísérlet eredménye? Ez mindent megváltoztathat

Könnyen lehet, hogy az omikron egy molnupiravir nevű gyógyszerkísérlet következtében jöhetett létre, amit pont Dél-Afrikában teszteltek.

Legalábbis egy ilyen lehetséges teória is kibontakozni látszik!

Megdöbbentő, és egyben nagyon is lehetséges teória merült fel az Omikron eredetével kapcsolatban, mivel nagyon nagy mértékben tér el a korábbi mutálódott koronavírus törzsektől.

Hirdetés

Olyannyira, hogy igazából kijelenthető, hogy egy teljesen más evolúciós utat járt be.

Azonban senki sem tudja rá a választ, hogy hol és mikor fejlődhetett ilyen nagyot úgy, hogy aztán csak hirtelen bukkanjon fel.

Egy lehetséges teória szerint egy elszigetelt dél-afrikai törzsben is kialakulhatott, de egy másik elmélet szerint a Merck Molnupiravir gyógyszerkísérletének “eredménye”.

Egy lehetséges, hangsúlyozzuk, hogy LEHETSÉGES elmélet szerint lehet kapcsolat a Molnupiravir kísérletek és az Omikron megjelenése között.

A gyógyszer működéséről tudni lehet, hogy erősen mutagén vírusellenes gyógyszer. A működési elvének lényege, hogy durva mutációkat visz be a vírus genetikai kódjába, amitől a vírus működésképtelené válik.

Ha elegendő hiba lép fel…

Azonban kimutatták, hogyha nem elég ideig szedik a molnupiravir adagjait az 5 naposra előírt kúra alatt, akkor a vírus erősen mutált, de működőképes változatai alakulhatnak ki a szervezetben.

És a Dél-Afrikában végzett gyógyszer-kísérletek során bizony volt placebo csoport, és olyan is, ahol kisebb adagokban kapták tesztelésre a gyógyszert.

A tudósok hangsúlyozzák, hogy ez egyelőre csak egy lehetséges teória az omikron eredetére.

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.