Misztikum

Az ősi Elche-királynője Anunnaki uralkodó volt: régészeti bizonyíték egy földönkívüli uralomra?

A paleoasztronautika a mai napig úgy tartja számon ezt a leletet, mint olyan lelet, mely bizonyíthatja az ősi, fejlett idegen civilizáció létét a Földön.

Ősi múlt, elhallgatott “emlékek”

Az emberiség számtalan olyan kozmikus emlékkel kerekezik, melyeket nem hoztak napvilágára.

Ennek egyes összeesküvés elméletek szerint az az oka, hogy az egész evolúciós elméletet megborítaná, amire napjaink mainstreamként hivatkozott történelme épül.

Hirdetés

Ráadásul ha ez a csontváz kihullana a szekrényből, akkor rengeteg más is napvilágra kerülhetne az emberiség múltjából, ezt pedig nem akarják.

Ilyen régészetileg fontos, de kevésbé ismert lehet Elche-királynője és a vele kapcsolatos tárgyak, írásos emlékek, és és az őt magát ábrázoló szobor.

Több ezer éves leletek bizonyítják, hogy egy technológiailag fejlett, ősi civilizáció élhetett Európában?

Elche földönkívüli királynője?

A sokan csak Elche-királynőkét emlegetett leletet eredetileg Spanyolországban találták meg Elchében, Pantano területén.

A több ezer éves faragás nem más, mint egy női mellszobor, mely olyan, mintha egy fejlett technológiai maskarát viselő női uralkodó megörökítése lenne.

A paleoasztronautika a mai napig úgy tartja számon ezt a leletet, mint olyan lelet, mely bizonyíthatja az ősi, fejlett idegen civilizáció létét a Földön.

Szuperfejlett technológia nyoma

A Nemzeti Archeológiai Múzeumban kiállított leletről nem sokat tudni, és azt sem tudni, hogyan voltak képesek ennyire részletes szobrot kifaragni. Az pedig külön rejtély, hogy miért néz ki ennyire furcsán a hercegnő öltözéke.

A fejen lévő különleges valamiről megoszlanak a vélemények, és hivatalos magyarázat máig nincs, vagy nem teljesen állja meg a helyét.

A mainstream régészet képviselői szerint valamiféle fejdísz.

Hirdetés

Azonban mások úgy vélik, hogy nem csak egy egyszerű fejdíszről van szó a királynő esetében, hanem egy magasan fejlett technológiáról.

Mintha egyfajta szerkezet lenne, melynek funkciója ismeretlen.

Egyesek szerint nem más, mint valamiféle kommunikációs szerkezet, mely feltehetően kozmikus sugarakat bocsátott ki, így az ősi idegenekkel voltak képesek beszélgetni a Földi emberek, és hibrid uralkodók.

Mások szerint egyfajta sisak lehetett, mely erőteret vont a védelmezendő királynő köré, így kölcsönözve neki isteni hatalmat, ami később az ősi istenek ábrázolásának egyik alapköve lehetett.

Elche királynőjének arca

Külön érdekes az, hogy a királynő mellszobrának simasága a mai modenr technológiával előállított szobrokéval vetekedik.

Sőt, az arc része tükörsima felületű, a mikroszkopikus vizsgálatok is azt támasztották alá, hogy bárkik is készítették, vagy magasan fejlett technológiával kivitelezték, vagy modenrkori hamisítvány.

Hamisítvány azonban nem lehet a szobor, ezt azonnal kizárhatjuk, mivel régészetileg is sikerült datálni, és a szobor nagyon régi, több ezer éves is lehet.

Elgondolkodtató múltunk

Bármi is a magyarázat Elche királynőjének mellszobrára, az biztos, hogy egy időtlen régészeti bizonyíték arra, hogy a múltunk sokkal többet rejt, mint azt a történelemkönyvek feltárnak előttünk.

Elche királynőjenél legendája egyébként szintén nagyon érdekes.

Azt beszélik, hogy sokáig uralkodott, és hosszú életű volt, míg más feljegyzések arról is írnak, hogy nem öregedett.

Egyesek szerint a fején lévő szerkezet tartotta évszázadokon át életben, mások szerint az egész csak egy régi “szóbeszéd” a múltból.

Bármi is az igazság, sokmindent nem tudunk mgé vele kapcsolatban…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!