CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Az ősi idegenek jártak a Földön, de akkor túlságosan fejletlennek gondoltak minket: hamarosan visszatérnek?

Számtalan faragás, dombormű, ősi szobor is komoly árulkodójel a paleoasztronautika hívei szerint arra, hogy valóban járhattak idegenek a Földön.

Egyesek szerint azért tartózkodtak csak átmenetileg a Földön, hogy elindítsák az emberiség fejlődését, majd tovább álltak, mert túlságosan fejletlennek gondolták a civilizációnkat.

Ugyanakkor számos ősi nép “mesél” arról, hogy az “égi istenek” egy napon majd visszatérnek hozzánk.

Hirdetés

Léteznek már egy jó ideje különféle bizarr és kevésbé bizarr elméletek arról, hogy egykor vajon látogathatták-e Földünket más világok lényei.

Tudomámnyos konszenzus ma sincs róla, heves viták ellenben igen.

Míg a paleoasztronautika hívei szerint az ősi idegenek nem csak jártak a Földön, de ők teremthették az embert, majd egyengethették az utunkat, addig a vaskalapos tudósok maximum azt tartják lehetségesnek, hogy egykor az ősi időkben landolhattak idegen hajók a Földön, azonban tovább is álltak, mert nem volt számukra értékelhető civilizáció a planétán.

Most egy új paleoasztronautikai elmélet vet fel egy ehhez nagyon hasonlót, mely egyúttal magyarázatot adhatna a legendás ősi sumer próféciákra az istenek visszatérésével kapcsolatban.

A teória azt állítja, hogy egykor valóban jártak itt földönkívüli civilizációk és találkozhattak is az emberekkel.

Elég megemlíteni többek között az afrikai dogon törzseket, akiknek a meséiben csillagemberekről és kozmikus hajótöröttekről van szó.

A dogonok ráadásul olyan térképet rajzoltak fel egy barlang falára, amit évszázadokkal később tudtak csak teleszkópokkal igazolni egy távoli rendszerről, vagyis valakik vagy valamik megmutathatták ezt nekik…

Azonban az akkori civilizációk még annyira fejletlenek voltak mind technológia, mind erkölcs terén, hogy az idegenek nem emelték fel magukhoz a fajunkat és egy idő után nem is voltunk érdekesek a számukra.

A sumer legendák Zecharia Sithcin régészprofesszor állításai és kutatásai szerint arról írtak, hogy ezek a ősi istenek utolsó üzenetként itt hagyták számunkra az ígéretet, hogy egy napon majd újra visszatérnek a Földre, amikor az emberiség már tényleg készen áll a korszakváltásra.

Hirdetés

Ez persze csak egy értelmezés a sok közül és egyelőre senkinek sem sikerült felmutatnia semmilyen konkrét bizonyítékot.

Sokan azonban valóban hisznek abban, hogy az ősi istenek majd vissza fognak térni, sőt, egyesek szerint a Biblia tulajdonképpen erről ír Jézus második eljövetele kapcsán.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.