Misztikum

Az özönvíz előtti világ bizonyítékait titkolják előlünk? Benne van a Vatikán és a világkormányok is

Létezhet egy olyan rejtett emberi múlt, egy olyan történelmi szakasza a fajunknak, vagy annak elődjének, amiről nem beszélnek, és aminek a nyomait módszeresen megpróbálják eltörölni.

Ez a rejtett történelem.

Ez az az idővonal,m ami nem létezhet, mert felülről kiadták az ukázt: nem tudhatja meg az emberiség azt, hogy pontosan mi történt az Özönvíz előtt.

Hirdetés

Egyre több a közvetett bizonyíték arra vonatkozóan, hogy az özönvíz előtt egy humanoid emberi civilizáció élt a Földön.

Ennek közvetlen bizonyítékai is vannak, ott van például a Biblia is, mely az özönvízről mint Isten büntetéséről ír, és arról is szót ejt, hogy már az özönvíz előtt is éltek emberek a Földön, lásd Noé története.

A Noé előtt élő emberi civilizációk, generációk azonban egy teljesen más kor más szülöttei voltak.

Bizonyos értelemben halhatatlanok voltak, de legalábbis történelmi nyoma van annak, hogy több száz éven át éltek.

A Bibliai kor rejtélye régóta foglalkoztatta a történészeket, erről bővebben már írtunk itt.

Egyes teóriák szerint a Bibliában leírt kivételes emberi élethossz valójában éppen az özönvíz bekövetkeztével rövidült meg.

Sőt, a régi iratokból, és az egyes nyilatkozataikból az is kitűnik, hogy valójában próbálnak nem nagyon beszélni az özönvíz előtti időkről és világról, noha sok forrás említi meg, hogy a Vatikán titkos levéltárában is rengeteg bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy milyen világ létezett az özönvíz előtt.

Egyesek szerint a titok abból adódik, hogy az egyház nem akarja, hogy az emberek megtudják, hogy nem egyedüli értelmes lényként lettünk a Földre teremtve.

Tehát a Vatikán és egyes nagyhatalmak kormányai is tudnak arról, mi is zajlott a Földön az özönvíz előtt.

Hirdetés

Ennek a Biblia csak egy nagyon kicsiny szeletét írja le és taglalja.

Sokak szerint a Vatikánban található titkos levéltárban olyan bizonyítékok sorakozhatnak, melyek a nagy áradás előtti világ nefilim lényeinek a létezését is alátámasztanák.

A Biblia egyébként ténylegesen említést tesz ezekről a lényekről, igaz mindösszesen egyszer hivatkozik rájuk, aztán soha többé.

A Biblia erről számol be: „az igaz Isten fiai felfigyeltek rá, hogy az emberek lányai szépek” (1Mózes 6:2).

Az „Isten fiai” kifejezés azokra a szellemteremtményekre utal, akik fellázadtak Isten ellen, amikor „elhagyták a maguk megfelelő lakóhelyét”, az eget, emberi testet öltöttek, „és akit csak akartak, feleségül vettek” (Júdás 6; 1Mózes 6:2).

Ezekből a természetellenes kapcsolatokból született hibrid utódok nem hétköznapi gyermekek voltak (1Mózes 6:4). A nefilek óriás termetű, agresszív zsarnokok voltak, akik miatt megtelt a föld erőszakossággal (1Mózes 6:13).

A Biblia azt írja róluk, hogy „ők voltak a híres hatalmasok az ősidőkben” (1Mózes 6:4).

Erőszakhullámot indítottak el, és rettegtek tőlük az emberek (1Mózes 6:5; 4Mózes 13:33).

Vannak azért konkértumok is: A Smithsonian Intézet például nyíltan bevallotta korábban, hogy igazak azok a “pletykák”, melyek szerint óriások cosntjait találták meg Amerikában.

A felfedezésről még egy 1900-as évekbeli újságcikk is beszámolt.

A szóbeszédek szerint – ezek viszont nincsenek megerősítve – az Intézet több tízezer, az Egyesült Államok területén feltárt óriás koponya megsemmisítését rendelte el, hogy ezzel védje az emberi fejlődés kronológiájának fővonalas körökben elfogadott elméletét.

Az ősi komancs legendák például olyan hegyi emberekről mesélnek, melyeknek fehér bőrük volt és lepattantak róluk a nyílvesszők.

Nevadában egy barlangból rendkívüli leletek kerültek elő, melyekre azóta sincs konkrét válasza a mainstream régészetnek.

Ebből a barlangból nem csak túlméretezett, az emberinél 30%-kal nagyobb koponyák és koponya töredékek, csontok kerültek elő, hanem olyan szandálok, melyek legalább ezer évesek voltak.

A szandálok mérete pedig elérte a 40 centiméter hosszt is, vagyis hatalmas talpuk lehetett a viselőiknek.

Szintén a nefilim ősközösségek nyomait bizonyították azok az óriási tenyérlenyomatok, melyeket a barlang egykor képlékeny falába süllyesztettek, és melyek az évszázadok alatt megkövesedtek.

Ezek valóban tenyérlenyomatok, több antropológus is megvizsgálta őket.

Eleinte a szkeptikusok és a vaskalapos régészek azt állították, hogy valamiféle növénynek az ősi lenyomata, ám a lenyomat mikroszkopikus vizsgálata ezt elvetette.

Ellenben olyan mintázatokat figyeltek meg benne, melyek emberi bőrtől származhattak.

Visszakanyarodva Vatikánhoz:

Végig tudhattak bizonyos dolgoktól, és máig rejtély, hogy vajon mik lapulhatnak még a levéltár titkos részlegein belül.

Konkrét tárgyi bizonyítékok egy letűnt korról, egy elveszett civilizációról.

Talán a Smithsonian Intézetből eltűnt csontokkal…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.