Misztikum

Az Özönvíz ősi “genetikai tisztogatás” volt? A vatikáni Titkos Levéltár rejti az árulkodó bizonyítékokat

Az egyház évszázadok óta tud róla…?

Az előző cikkünkben arról írtunk, hogy a Vatikán sokkal többet tud az emberiség valódi múltjáról, mint azt bárki gondolná.

Létezik egy titkos, több száz, vagy ezer éve tartó status quo, melynek keretében minden az özönvíz előttről származó leletet és információt elhallgatnak.

Hirdetés

Ha ugyanis fény derülne a múltra, az globális hitéleti válságot okozna, romba döntené az egyházat és összeomlaszthatná az emberi civilizációt, melynek jelenleg is szüksége van hitre és az egyházra, mint erkölcsi fékre.

A Vatikán erről nem beszél, noha számtalanszor vetődött már fel az, hogy információkat hallgatnak vissza a történelmi múltunkkal kapcsolatban.

A Vatikán aktái arról árulkodnak egyes bennfentesek szerint, akik állítólag ezeket a dokumentumokat látták, hogy az özönvíz előtt egy virágzó emberi civilizáció otthona volt a Föld.

Rabszolgacivilizáció voltunk, az idegen telepesek felügyelete alatt, idővel azonban fellázadtunk ellenünk, és rengeteg ősi isten mellénk állt, akik “az égből szálltak alá”.

Végül egy hatalmas, a Földért zajló atomháború következett, melynek során győzelmet arattunk szintén idegen segítséggel, de jelentős veszteségeink voltak.

Békés idők következtek, majd sötét árnyak gyűltek a fejünk felett…

A civilizáció elburjánzott, elfajzott, rengeteg lett a bűn, és az önpusztítás kezdte jellemezni a világot.

Az emberi faj hanyatlani kezdett, és az egykor lezavart istenek visszatértek a Földre, és egy genetikai apokalipszist idéztek elő.

Vagyis földönkívüliek közbenjárásával alakult ki a fajunk, és az özönvízzel kellett minden bizonyítékát eltüntetni annak, hogy ez valaha megtörtént, miután látták, hogy saját teremtményeik fellázadtak ellenük, és visszaverték őket a bolygóról.

Hirdetés

Az özönvíz szinte majdnem minden nyomát elsöpörte az idegeneknek, és az előzőleg a Földön élt civilizációnak.

Ez azt akarják, hogy így is maradjon, azonban rendre egy csomó olyan lelet kerül elő újabban, melyek nem illenek bele a Vatikán és a mainstream régészet által erőltetett képbe.

Az emberiségnek van egy másik múltja. Egy elfeledett, nem feltárt múlt, amiről tudomást kellene végre vennünk.

Az ősi idegenek hatalmas monolitokat emeltek, több millió éves fémalkatrészeket hagytak nekünk hátra, melyeket megtalálva a civilizációnk értetlenül áll a dolgok előtt.

Mindennek oka volt tehát: az emberiség teremtésének és majdnem teljes elpusztításának is.

Sokak értelmezése szerint a Bibliában leírt Noéval való szövetség kötése az Istennek szimbolikus:

Újraindították az emberi faj genetikai tervezését, és egy másik, fejlettebb generációval népesítették be a Földet, ezt pedig a Biblia foglalta leegyszerűsített szimbolikus formába.

A Vatikán és az egyház, de még a tudományos közösségek egy része is tud a teljes igazságról, azonban mindenkinek érdekében áll a hallgatás…

A status quo-t senki sem meri megbontani, az igazságnak az emberiség jelenlegi “leli állapotában” ugyanis katasztrofális következményei lennének…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.