Misztikum

​Az világegyetem magasabb rendű lényeinek életelvei: ezeket kell elérnie az emberiségnek

A földönkívüliek üzenete az, hogy ezeket az életelveket kell elérnie az emberiségnek, hogy méltónak találjanak arra, hogy kapcsolatba lépjenek velünk?

A fejlett civilizációkban mindenki rendkívül kifinomult és tökéletes, magas tudatú, ezért nincsenek háborúk, konfliktusok, erőszak, bűncselekmények, megtévesztés, stb.

A fejletlenekben, például a földiben mindez mindennapos, mert a többség fejletlen, a tudata alacsony, miközben az önzés és az egoizmus uralkodik.

Hirdetés

Amíg az alacsony tudatúakat fel nem váltják a magas tudatúak, addig továbbra is lesznek gondok.

A változás fokozatosan megy végbe, a felelőtlen emberek elsősorban betegségek, bűnök stb. révén távoznak, akik öntudatlan és egészségtelen életet élnek.

A kitágult tudat, a magasan fejlett lény a világot önmagával azonosítja. Egy ilyen világfelfogás egyedülálló korunkban is kialakulhat és új energiák vezetőjévé válhat, ezzel is segítve Földünk folyamatait.

Minden és mindenki egysége

A magasan fejlett lények felismerik mindenki és minden egységét. Tudják, hogy mindannyian egy sajátos, de sokszálú tudat részei vagyunk, ami minden, ami körülvesz bennünket.

Tudják, hogy minden olyan cselekvés, amelyet megtesznek, és hatással van egy másik lényre vagy dologra, végső soron minden másra is hatással lesz.

Ez életmódjuk legfontosabb alapja.

Mélyen tudják, hogy amit tesznek, azt a végén önmagukkal teszik, ezért mindenkivel és mindennel nagy gonddal és tisztelettel bánnak.

Igazmondás

A magasan fejlett lények mindig igazat mondanak. Alapvetően nem tudnak hazudni.

A magasan fejlett lények tudatszintjén sokkal nagyobb az energia- és rezgésérzékelési képességük (minden, az energia, anyag, fény, gondolatok, érzelmek stb.), így értelmetlen minden olyan kísérlet, amely valami hamisat közvetítene feléjük.

Hirdetés

Szavak és tettek

A tetteik mindig megegyeznek a szavaikkal. A magasan fejlett lények számára a kimondott szóhoz való ragaszkodás becsület és igazságosság kérdése.

Ha előre nem látható körülmények miatt nem tartják be a szavukat, azt nyíltan beismerik.

Logika

A magasan fejlett lények logikusan cselekszenek, soha nem hagyják figyelmen kívül vagy titkolják a problémákat, ahogy az emberiség nagy része teszi.

Elvek szerint élnek, logikus életszemlélettel, tudván, hogy a rossz tettek rosszat szülnek, a neheztelés pedig rombol, ezért nem szabad erre pazarolni az életüket.

Nincs erőszak

A magasan fejlett lények soha, semmilyen körülmények között nem ölnek meg egy másik megtestesült lényt, hacsak az nem veszélyezteti egyértelműen az életüket.

Folyamatosan háborúban állunk, és sok ilyen cselekedetet egyszerű önvédelemmel igazolunk.

Eközben egy magasan fejlett lény megérti, hogy viselkedése olyan cselekvés, amely meghatározza, kik is ők.

Egyszerűen nem hozzák létre azokat a konfliktushelyzeteket, amelyek ezt a viselkedést okozzák.

Törődés a környezettel és a természettel

A magasan fejlett lények soha nem tesznek semmit, ami tönkretehetné vagy károsítaná a társadalmukat fenntartó környezetet.

Megértik és értékelik minden élet összekapcsolódását és egymásra utaltságát.

Tudják, hogy létezik egy fenntartható módja a környezetvédelemnek, és hogy az odafigyelés és a gondoskodás nemcsak a saját szükségleteiket, hanem az összes jövő nemzedékét is kielégíti.

Elkülönülés és tulajdonjog hiánya

A magasan fejlett civilizációkban nincs olyan, hogy “tulajdon”. Ez azért van, mert megértik, hogy mivel mindenki egy, minden létező mindenkié, aki létezik.

Ezért mindig egyenlően osztják el őket mindenkivel.

A magasan fejlett lények a profitot is másképp látják. Nem tartják előnyösnek, ha az egyik ember hasznot húz a másikból.

A magasan fejlett civilizációkban senki sem részesül egyéni haszonban, ha nem lehet mindenki számára hasznos.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.