CímlapsztorikÉrdekes világ

Azahriah az aktus után gitárpengetőt adott ajándékba, kitálalt a “palacsintás lány”

Mondott még elég cifra dolgokat a fiatal magyar zenésszel kapcsolatban. “Gitárom pengetem, a f**zom lengetem” ki emlékszik?

Egyik pillanatról a másikra lett országos hírneve a Szolnoki Palacsintafesztiválnak. Na nem a – minden bizonnyal kitűnő – palacsinták miatt, hanem a fiatal magyar énekes, Azahriah kapcsán.

A fiú esete hamar széles körben ismert lett: készült róla egy szexvideó, amin egyik az rajongójával látható aktus közben, a palacsintafesztiválon egy toitoi vécé mögött.

Hirdetés

A felvétel később bejárta az internetet is, így az előadó hamar megtapasztalhatta, milyen egy szexbotrány főszereplőjének lenni.

A tűz most újra fellángolt az eset körül, ugyanis egyre több titkot árul el az a lány is, akivel a fiú megcsalta barátnőjét, Lunát.

Először egy videó kezdett terjedni a TikTokon, amin az énekes és a lány üzenetváltása látható.

Ezeken Azahriah arról ír, hogy ne legyenek rossz érzések a lányban az aktus miatt, mert „nincs ezzel baj”, csak a videó az egyetlen, ami nem tetszik neki.

A lány szerint úgy kerülhetett nyilvánosságra az üzenetváltásuk, hogy feltörték a Facebook profilját. Azóta Redditen is terjed egy képernyőfotó, amin a sokszor „Palacsintagirlként”emlegetett lány hosszú bejegyzésben meséli el az ominózus estén történteket.

„Ati hátrahívott a wc mögé, hogy ő mondani akar valamit, erre adott egy homlokpuszit, majd lekapott, a többi meg hát na, tudod jól.”

– írta a lány.

Miután elvégezték a dolgukat, szedelőzködni kezdtek hazafelé, és a lány az egyik barátnőjével kikísérte őket az autójukhoz.

@danyxatti Válasz @magiclovesyou részére jaja #palacsintagirl #attihh #fy #danyxattihh #azahriah ♬ Miafasz – Azahriah & DESH

„Akkor kaptam Atitól egy gitárpengetőt, plusz egy ölelést és mondta, hogy vigyázzunk az úton.”

Hirdetés

Ezután pedig már mindenki számára ismert a történet.

Azahriah tudomást szerzett a róluk készült felvételről, figyelmeztette erről a lányt is, aztán később – mint azt a megcsalt barátnő elmondta az rtl.hu-nak

– Azahriah sírva hívta fel barátnőjét, hogy mindent bevalljon neki.

Azahriah azóta sem nyilatkozott az esetről, kivéve azt az Instagram bejegyzését, amit rögtön a botrány kirobbanásának időpontjában tett ki.

A hétvégén azonban elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa: már nem érdekli az egész ügy és nyugodtan tud élni az önirónia eszközével is: csütörtöki koncertjén a Budapest Parkban egy Toi-Toi vécét rakatott a színpadra, amely így az előadás kellékévé vált.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.