Misztikum

Azt állítja, 210 évet élt a Vénuszon és az 1950-es években érkezett a Földre

Omenc Onec-nek hívja magát, megdöbbentő története az egész világot bejárta.

Ismerünk beszámolókat különböző személyiségekről, akik valaha a Vénuszon éltek, és a Földre kerültek.

Kezdve Nikola Teslától, Valiant Thortól, Ralph Laeltől és Elizabeth Klarertől, mindannyiukat a Vénusz lakóinak tartják.

Hirdetés

A tudósok szerint a Vénusz valaha élhető volt, hasonlóan a Földhöz.

A tudósok arra is figyelmeztetnek, hogy ha nem törődünk a globális felmelegedéssel és egyéb jelenségekkel, akkor egyszer a Föld is lakhatatlanná válik.

Omnec Onec azt állítja, hogy a Vénuszon született egy másik birodalomban, majd egy űrhajóval landolt a Földön.

1991-ben Wendelle C. Stevens alezredes, egy ufókutató kiadta Omnec önéletrajzát “A Vénuszról jöttem” címmel.

A könyv szerint Onec Teutoniában, a Vénusz egyik városában élt 210 évig, mielőtt nagybátyjával a Földre utazott egy űrhajó fedélzetén.

Érdekes módon, mielőtt a Földre jött, a Vénusz asztrális síkján élt, amely egy gyönyörű világ kristályból épült városokkal. Omnec önéletrajzában azt írja, hog:

A Vénusz is olyan gyönyörű hely volt, mint a Föld, de az éghajlat megváltozott, és a Vénusz lakhatatlanná vált az emberek számára.

A spirituális fejlődés segítségével a vénusziak az asztrális síkra kerültek a fizikai világon túl.

Omnec leírása szerint az asztrális sík egy alacsonyabb sűrűségű dimenzió, amely fizikailag nem látható és nem érinthető.

Hirdetés

“Mivel a Vénusz bolygón születtem egy másik dimenzióban, és kisgyermekként jöttem a bolygótokra, meg tudtam őrizni azt a tudást és információt, amelyet lélekként gyűjtöttem sok inkarnáció és életidő során.

Ezt az információt érintetlenül tudom megőrizni, és amit az embereknek megtanítok, az valójában az, amit tudok, és nem az, amiről olvastam vagy amit hallottam, hanem amit a Földön és más dimenziókban sok különböző életciklus során tapasztaltam.”

– Omnec Onec

Szellemi vezetőként érkezett a Földre azzal a szándékkal, hogy segítse az emberiséget saját spiritualitása megértésében, békés környezet megteremtésében az isteni tapasztalat hiányában. 1951-ben Tibetbe ment, ahol buddhista szerzetesek segítettek neki testét a föld gravitációjához igazítani, hogy itt élje meg a tapasztalásokat.

Később 1955-ben átköltözött az egyesült államokbeli Tennessee-be, és megszerezte Sheila Gipson személyazonosságát, egy fiatal hétéves kislányét, aki egy buszbalesetben halt meg.

Ezen túlmenően karmikus kapcsolatot ápolt Sheilával. Sheila nagymamája volt felelős Onec
neveléséért.

Felfedte, hogy Atlantisz és Lemúria napjai óta más bolygók tudósai tanulmányozták a Földet és annak lakóit, és azoktól a tudósoktól tanult a Földről.

“Szedtem néhány növényt, megpróbáltam megőrizni őket, volt egy gyűrűm, és felvettek egy kis hajóval, amit mi felderítőhajónak hívunk, és elvittek a Vénusz felszínéről, egy kupolás város felett repültünk, ami nem látszik a várost beborító gázok miatt, de tudnotok kell, hogy a hajóink víziókból képesek időutazni, mert vibrációs irányítást gyakorolnak a mágneses hullámok felett, és létrehozzák saját gravitációs erejüket.

Egy hatalmas szivar alakú anyahajóba kerültünk, majd felkészültem a földi utamra a Vénuszról, ami nem tartott túl sokáig, talán 24 óra alatt elértük a felszínt és ismét egy kis hajóra kerültem,”

– mondta Omnec Onec egy interjúban, amit az egykori orosz MIG-pilóta és ufókutató Marina
Popovicsnak adott 1993-ban.

Végül hozzáment egy férfihez, és négy gyermeke született, sőt, három unokával is megáldotta a sors.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.