CímlapsztorikÉrdekes világ

Balhé az X-faktorban: egymást sértegették a mentorok, mérgező a légkör – videó

Ezt már így nem lehet együtt folytatni?

Véget ért az X-Faktor tizenegyedik évadának válogatója, így szombat este már azt követhették nyomon a nézők, hogy a továbbjutott 130 versenyző csapatokba verődve hogyan küzdött meg egymással a táborban.

A 18 éves Kiss Kevin és Helfy Alexa a legígéretesebb versenyzők közé tartoznak, azonban a táborban kisebb csalódást okoztak azzal, hogy nem sikerült jól együttműködniük csapatként.

Hirdetés

A mentorok viszont ennek ellenére mindkettejüket továbbjutatták. Bár Alexa esetében egyöntetűen arról szavaztak, hogy Gáspár Lacihoz kerüljön, Kevint inkább ByeAlex vagy Puskás Peti csapatában tudták elképzelni. Ehhez azonban a legújabb mentornak, Herceg Erikának is volt egy-két szava.

Az énekesnő azt kifogásolta, hogy társai nem bíztak benne eléggé, és nem adtak neki lehetőséget.

Én itt abbahagyom ezt a műsort, befejezem

– fakadt ki Herceg a műsorban, illetve amiatt bosszankodott, milyen jogon döntik el a többiek, hogy a versenyző ne hozzá kerüljön.

Videó:

Azonban nem ez volt az egyetlen eset, amikor egymásnak estek a mentorok.

Vita lett például abból is, hogy Herceg Erika arra tett megjegyzést, hogy az egyik versenyző jobban járna ByeAlexszel, mint Gáspár Lacival, utóbbi ezt igen zokon vette.

Bár próbálta az egyetlen női mentor tudtára adni, miért volt problémás, hogy beleszólt az egyezkedésükbe, nem járt sikerrel.

Gáspár ezt követően kemény szavakat intézett felé, miszerint fél napig nem bírna vele együtt élni.

Hirdetés

Nagyon nehéz ember vagy te

– mondta Gáspár, aki Puskás Petivel is vitába szállt Boros Marcell miatt, ám végül beadta a derekát, így a versenyző az utóbbinál landolt.

Persze az ember tudja, ezek inkább egyfajta műbalhék.

Azonban katasztrófa, hogy ma itt tart a “profi televíziózás”, hogy ilyen színvonalú példát mutatnak a mai fiatal generációk számára.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.