CímlapsztorikÉrdekes világ

Bejelenthetik az UFÓK létezését: hivatalos vizsgálatot indít az amerikai Képviselőház

Egy az amerikai hírszerzéstől idén kilépett kulcsfigura kitálalt mindenről: a kormányok tudnak az ufókról és birtokukban is van néhány befogott szerkezet.

Áll a bál UFÓ ügyben az egész világon

David Grusch nem kevesebbet állít idén kilépett kulcsemberként, mint hogy a Pentagon és az amerikai korányzta közel 80 éve tud az idegen szerkezetek létezéséről.

Sőt, ennél is tovább ment is azt mondja, hogy egy titkos program részeként össze is gyűjti ezeket, most hivatalos meghallgatást szervez a Kongresszus. A kijelentésre a Pentagon is reagált.

Hirdetés

A szkeptikusok, egyes politikusok azonban támadják David állításait, de ők sem azt állítják, hogy David Grusch állításai nem igazak, hanem hogy mennyire nehéz lenne ténylegesen is eltitkolni ilyen hosszú időn keresztül egy ekkora volumenű összeesküvést.

Ufók és földönkívüli birtokában van az amerikai kormány?

David szerint az amerikai kormány birtokában van több sérült és egészben meglévő repülő csészealj és egyéb, nem emberi intelligenciához köthető szerkezet és ezeket nyolc évtized alatt gyűjtötték be és tanulmányozzák.

Ez alapján a feltételezések szerint Roswell óta tudhatnak az idegen szerkezetekről, sőt, a technológia drámai fejlődését is ide lehet visszavezetni.

Vagyis könnyen lehet hogy a mobiltelefon, a wifi, az érintőképernyő mind-mind a Roswell óta megtalált és műszakilag visszafejtett ufóknak köszönhetők.

A Pentagon sarokba szorítva: hamarosan minden nyilvánosságra hozhatnak?

A tiszt állítása szerint ezeket az információkat jogellenesen tartották vissza a Kongresszus elől, és hivatalos panaszt nyújtott be emiatt.

Az, hogy Grusch vállalta az arcát és a nevét, az az ami alapvetően megkülönbözteti ezt a mostani esetet több korábbi, hasonló állítástól, amelyek akkor egyszerűen “összeesküvés-elméletnek” lettek bélyegezve.

Sőt, fontos megemlíteni, hogy a Pentagon meglehetősen szorult helyzetben lehet, hiszen rengeteg valósnak gondolt dolog merült fel komolyan még a Pentagon ufókkal és UAP-okkal foglalkozó részlegének tudósai fejében is.

Sean Kirkpatrick, aki a Pentagonnál a kifejezetten az köznyelvben UFO néven ismert jelenségeket kivizsgálni hivatott részleget vezeti, ugyanis szerzőtársával azt állítja:

Hirdetés

Egy idegen anyahajó tartózkodhat valahol a Naprendszerben vagy annak közelében – az elmúlt években megfigyelt több furcsa égi objektum pedig ennek szondái lehettek.

Mindemellett az utóbbi években egyre több ufó észlelés történt és ezek egy kis részét nem tudják sehogy sem megmagyarázni.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.