Címlapsztorik

Berkiékre kiakadt az egész ország: pénzt kérnek a szülés élőben közvetítéséért

A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat.

Mindenki totál kiakadt és rájuk zúdult a népharag…

Nem akármilyen megjegyzéseket kaptak.

Hirdetés

Berki Krisztián és felesége, Berki Mazsi úgy döntöttek, hogy élőben közvetítik közös gyermekük születését.

A nagy eseményt akkor követhetik majd az interneten rajongóik, ha kifizetik az 1490 forintos díjat.

Valószínűleg jó páran lesznek majd, akik valóban kifizetik az online streamre ezt a kis összeget, olvasóink többsége azonban nem fogadta kitörő örömmel, Berkiék bejelentését.

A kommentszekcióban jó páran akadtak akadtak, akik nem tetszésüknek adtak hangot, most összegyűjtöttünk közülük egy párat, vannak nagyon erős vélemények közöttük.

“Ennél mélyebbre már tényleg nem lehet jutni.

Teljesen megdöbbentem.

Eddig azt hittem hogy csak ennyire gátlástalan és a pénzért bármit megtesz, de most már biztos, hogy súlyos személyiségzavara van. Berkinek és ezek szerint az asszonynak is. Aki kiárulja a saját szülését,a gyermeke világra jöttét, a legbensőbb pillanatait, az beteg elméjű.”

“Pont annyi esze van mindkettőnek amennyi látszik. De majd ha válásra kerül a sor, milyen jó megvesztegetési eszköz lesz ez Mazsikának, hogy az “egész ország” ilyen kiszolgáltatott helyzetben látta.”

“Ugyan már ez már túlzás, kinek mi köze van hozzá?? Ez intim dolog szerintem és az anya egyébként is kíván szolgáltatva ebben a helyzetben, nekem pl nem hiányzott volna, hogy a páromon kívül más is ott legyen a baba születésénél! Már jó módjukban nem tudnak, mivel foglalkozni, tiszta szégyen, ez már brutál durva!”

Hirdetés

“Szánalmasak, mi lesz a következő? Pénzért fogja árulni az asszonyt?! Egyébként mindegy a legszebb legmeghatóbb pillanatokat kiárulják ennél nincsen lejjebb!!!!!! Megérdemlik egymást örökre!!!!”

“Ki kíváncsi rá? Nemsokára szülni fogok miért is nem jutott eszembe ezt pénzért meghirdetni??? Mert senkire nem tartozik! Mi lesz a következő? A méhlepény bemutatása vagy a 10 cm-re kitágult hüvely fényképe? Elmebetegek..”

-írták az olvasók, akik között olyan is akadt, aki inkább a kórházat és az orvosokat vonná felelősségre a streamelés miatt.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.