CímlapsztorikTudomány

Bill Gates a covidnál is sokkal borzalmasabb dologra figyelmeztet: ez véget vet a társadalmunknak

A filantróp milliárdos újabb világvége jóslattal állt elő.

Eddig valamennyi “vész” bekövetkezett, amire felhívta a figyelmet, talán érdemes lenne most odafigyelni rá!

A coviddal szerencsénk volt

Bill Gates nemrég egy nyilvános eseményen szólalt fel, és elmondta, hogy a koronavírus már nem valószínű, hogy komoly járványt okoz, és nagyon nagy szerencsénk van vele, hogy az adatok alapján alig 0,2%-osra tehető a halálozási aránya.

Hirdetés

Ne feledjük, az elején, az első 2 hullám alatt ez az arány elérte a 3-6%-ot, végül azonban enyhe “endémiás” kórokozóvá válik.

Azonban Gates újabb, igen nyugtalanító kijelentéseket is tett.

Meg kell fékeznünk a következőt, jöhetnek a járványügyi “osztagok”

Gates kiemelte: az első 100 nap a legfontosabb időszak a járvány idején, így ekkor lehet a legtöbbet tenni a megfékezése érdekében.

Gates úgy véli:

Ennek egyetlen lehetséges módja, ha a szegény és a gazdag országok egyaránt jól felszereltek az orvosi eszközökkel és oltásokkal, valamint megfelelő ellátás és terápiás kezelés érhető el mindenki számára.

A szakember szerint egy járványügyi és informatikai szakemberekből álló globális csapatot kellene felállítani, hogy folyamatosan monitorozzák a lehetséges veszélyeket.

A társadalmunk végét jelentheti

A legvészjóslóbb kijelentése egy jövőbeli járványhoz kapcsolódik.

És ne feledjük, ő volt az, aki 2015-ben már előre érzékelte a koronavírus járványt is, és jó előre szólt, hogy nagyon nagy baj lehet egy esetleges influenza szerű vírus elszabadulása esetén.

Most is fontos lenne hallgatnunk rá, mert azt állítja, hogy a következő kórokozóval nem lesz ekkora szerencsénk, és már egy %-os halálozási arányú járvány is a társadalmunk végét jelenthetné.

Hirdetés

Ehhez pedig azt érdemes még tudni, hogy jelenleg a Nipah-vírus, vagy a Candida Auris is fent van a WHo potenciálisan világjárvány okozni képes kórokozóinak listáján, mindkettő körülbelül 30-40%-os halálozási aránnyal rendelkezik.

Ráadásul az elmúlt években egyre több esetet jelentenek belőlük…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.