CímlapsztorikÉrdekes világ

Bill Gates célja hogy mindenkit beoltson, és ezért mindent el fog követni – globális oltási terv, a világ megmentése?

A filantróp milliárdos terve döntheti nyomorba, vagy mentheti meg az emberiséget.

Az összes ma élő ember jövőjét meghatározhatja az, amit megléphet.

Korábban több alkalommal is írtunk arról a globális tervről, melyet maga Bill Gates is dédelgetett, és amivel kapcsolatban bár sokan aggályokat fogalmaztak meg, még többen támogatnák.

Hirdetés

Ezzel az egységes eljárási renddel ugyanis az egész világra kiterjesztve elejét lehetne venni az összes járványnak és más veszélyhelyzeteknek is a Földön.

Gates ma több világkatasztrófát tart várhatónak a jövőben: a klímaváltozást és a bioterrorizmust, illetve nulladikként a járványokat, melyek egy része lehet, hogy mesterséges lesz.

Gates nemrég egy videóban mutatta be, hogy szerinte úgynevezett járványügyi osztagokkal lehetne még csírájában elfojtani a különféle vírusok járvánnyá alakulását.

Ehhez azonban összehangolt szerveket kellene létrehozni,, azonnali cselekvőképességgel és olyan nemzetek felett álló jogokkal, melyek segíthetik őket a probléma AZONNALI megoldásában.

Ugyanis egy járvány terjedésénél minden óra, nap számít.

Bill gGates nem titkolt célja volt korábban is az, hogy a bolygó lakosságának nagy részét beoltsa.

Rengeteget küzdött azért, hogy 3 dollár alatt tartsa a vakcinák árát, hogy minél több ember megkaphassa, de mint látjuk a jelent, ez nem teljesen sikerült neki.

Szerinte elengedhetetlen a koronavírus járvány legyőzéséhez az, hogy a Földbolygó lakosságának több mint 85%-a be legyen oltva.

Ez azonban felvet etikai aggályokat is, mivel az emberek közel egyharmada még mindig nem akarná beoltatni magát akkor sem, ha lenne elég vakcina.

Hirdetés

Gates és sokan mások egyetértenek abban, hogy közegészségügyi veszélyhelyzetre hivatkozva meg lehetne tagadni bizonyos szolgáltatásokat vagy jogokat az oltatlanoktól.

Mások szerint ez az emberi szabadságjogok csorbítása lenne…

Mit gondoltok?

Ez az egész ha egyszer megvalósul – gyaníthatóan nem ennél a járványnál, hanem egy következőnél, akár 3 éven belül – akkor milyen hatással lesz mindannyiunk életére?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.