Címlapsztorik

Botrányos fordulat: beperli Apáti Bence a vele csatározó Szinetár Dórát

Az adok-kapok a színésznő Magyar Narancsban megjelent korábbi interjúja miatt kezdődött, amely után a balettművész beperelte a lapot, de nem nyert.

A kedélyek azonban nem csillapodnak, keményen ostorozza egymást a két művész, internetes nyílt leveleikben és írásaikban támadják egymást, és hamarosan a bíróságon folytatódhat az ügy.

„Szinetár művésznőnek gyakorlatilag sikerült azt a bravúrt bemutatni, hogy minden sorban képes volt elrejteni egy-egy hazugságot. Úgy hazudott, mint a vízfolyás.” – írta Apáti a napokban az origo.hu-n közölt írásában, utalva arra, hogy szerinte a színész valótlanul állította a korábbi interjújában róla, hogy rendszeresen antiszemita és homofób kijelentéseket tesz.

Hirdetés

Persze az Operettet tavaly tavasszal otthagyó Szinetár Dóra nem hagyta ezt annyiban, a Facebook-oldalán nyílt levélben vágott vissza.

„A per tárgya nem az volt, hogy megállapítsák, az adott interjúban az én állításaim igazak voltak-e, hanem az, hogy kiderítsék, az állításaim véleménynek minősülnek-e.

Ugyanis ha igen, akkor az szabad. Ebben a típusú demokráciában a véleménynyilvánítás szabad.

Ha nem így lenne, Apáti Bence épp most is a soktól sok évig terjedő börtönbüntetését töltené több rendbeli becsületsértésért, rágalmazásért és gyűlöletbeszédért”

– jelentette ki írásában Szinetár Dóra, aki szerint a férfi kijelentései minimum a csúsztatás kategóriába tartoznak, majd a posztja végén anyaként, nőként, emberként, színészként is kikérte magának Apáti támadását, aki persze nem maradt adós egy újabb válasszal.

Ezek után a balettigazgató visszavágva színvonaltalan fröcsögésnek minősítette Szinetár nyílt levelét, amelyről úgy véli, egy celeb írta, és szerinte a színésznő arra célozgatott, hogy ő meleg és drogos. Kerestük a feleket, Szinetár Dóra a kiírtakhoz nem kívánt többet hozzáfűzni, Apáti Bence azonban lapunknak megerősítette: bepereli Szinetárt.

– Még nem tettem meg, de jövő héten adjuk be a papírokat – jelentette ki a Blikknek a balettigazgató.

Szinetár Dóra a nyíltan vállalt véleménye miatt mindig is kapott hideget és meleget, de úgy tűnik, a színésznő megelégelte a gyalázkodást.

Az internetes gyűlölködés elleni kampány egyik arcaként úgy döntött:

Hirdetés

Ezentúl nem hagyja magát, és mostantól minden olyan hozzászólást az írójának oldalával együtt megoszt a közösségi médiában, amely túl megy egy bizonyos határon.

„Mostantól megosztom a vállalhatatlan üzeneteket. Hogy kénytelenek legyenek vállalni!”

– írta az első ilyen poszt mellé.

Forrás: Blikk

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!
Címkék bulvársztárok

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.