Misztikum

CIA volt embere: A Hold mesterséges, a FIGYELŐK civilizációja él rajta

A CIA volt pilótája kitálalt: Évezredek óta figyelnek minket? “A Hold egy mesterséges test, amelyet bolygónkhoz húztak, aminek következtében jégkorszak tört ki a Földön, amely megölte az összes élőlényt.”

John Lear, egykori CIA-pilóta 2022. március 29-én hunyt el, komoly örökséget hagyva maga után a repülés és az összeesküvéselméletek világában.

John Lear ismert volt ufós körökben és ismerhette az 51-es körzet titkát is

Széles körben ismert volt az UFO-kkal és az 51-es körzettel kapcsolatos állításairól, de arról is, hogy egy életen át kihasználta tudását, hogy repülhetett.

Hirdetés

Bill Lear amerikai feltaláló fia volt, aki létrehozta a Learjetet és feltalálta a 8 sávos szalagrendszert.

Lear elhatározta, hogy a saját útját járja, és beleásta magát a repülésbe. Már fiatalon sikeres pilótává vált, és több világrekordot állított fel különböző repülőgépeken.

A vietnami korszakban Lear teherszállító repülőgépekkel repült a CIA számára, és továbbra is kereste a veszélyt. Számos kapcsolata volt a repülőgépiparban, és érdeklődött a titkos repülőgépek és projektek iránt.

Az 1980-as években Lear és néhány barátja elkezdte vizsgálni a nevadai sivatag rejtélyes bázisait, amelyek később híressé váltak.

Lear megjelenése az “On the Record”-ban, amelyet 1988. január 28-án sugároztak a Las Vegas-i KLAS TV-n, megdöbbentette az UFO-közösséget, melyben azt mondta George Knapp oknyomozó újságírónak, hogy a kormány idegeneket helyezett el két amerikai helyszínen. Lear elmondta, hogy a kormány részt vett egy programban, hogy fokozatosan tájékoztassák a nyilvánosságot a már megtörtént találkozásokról.

A Hold egy mesterséges égitest, a FIGYELŐK telepítették a Föld közelébe

Érdemes megjegyezni az egykori CIA pilóta következő kijelentését is:

“A Hold egy mesterséges test, amelyet bolygónkhoz húztak, aminek következtében jégkorszak tört ki a Földön, amely megölte az összes élőlényt.”

Valójában a Hold megjelenésének körülményei a világűrben nem pontosan ismertek.

Lear interjújában azt is elmagyarázta, hogy a Holdat a Jupiterben hozták létre, és körülbelül 15000 évvel ezelőtt hozták Föld körüli pályára, ami majdnem az utolsó jégkorszak körül volt.

Hirdetés

Emellett azt mondta, hogy a szürkék is a Holdon vannak, de főleg a föld alatt maradnak hatalmas
laboratóriumokban.

John Lear azt állította, hogy a NASA 1966-ban űrhajósokat küldött a Marsra, és hogy az űrhajósok kiterjedt felkészítésen mentek keresztül a küldetésre, beleértve a marsi éghajlathoz való alkalmazkodáshoz szükséges gyógyszerek szedését is.

Azt is állította, hogy ezek az űrhajósok képesek voltak lélegezni a ritka légkört a Marson, lehetővé téve a hosszabb küldetéseket a bolygón.

A FIGYELŐK folyamatosan jelen vannak

John Lear korábban azzal a kijelentésével is nagyon nagy port kavart, miszerint a Holdon mára egy 250 milliós lakosságú alternatív civilizáció él.

Ez a már említett FIGYELŐK civilizációjából és a Holdra telepített emberek csoportjából álló hibrid kolónia.

A Holddal kapcsolatos állításairól ott írtunk már bővebben.

Ki mit gondol?

Sok szkeptikus nem hisz abban, hogy John Lear igazat mond, míg mások meg vannak győződve róla, hogy az általa elmondottakhoz hasonló dolgok zajlanak a színfalak mögött.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!