CímlapsztorikÉrdekes világ

Lagzi Lajcsi kórházban: „Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról”

Galambos Lajos kórházba került, azonban súlyos állapota ellenére alaposan megosztotta az internet népét. “Majd a börtönben megszűnnek egy idő után ezek a rohamok. Nincs kiskapu. Nagyon jó börtönápolók vannak” – írják a kommentelők.

Fulladni kezdett, mentőt hívott

Volt már vidámabb születésnapja is Galambos Lajosnak. A 62 éves mulatós sztár ugynais a kórházban kötött ki súlyosabb állapotban.

Galabos Lajos a Blikknek panaszkodta el, hogy lelkileg és pszichésen is összeomlóban van.

Hirdetés

“Az elmúlt hét év felőrölte az energiámat. Azt hittem, sohasem fogy el belőlem a lendület, de most úgy érzem, mégis.

Olyan problémák jelentkeztek nálam a közelmúltban, amik valószínűleg lelki eredetűek, de már szervi problémákban is mutatkoznak.”

A trombitásra egyre többször törnek rá fulladásos rohamok.

Legutóbb a kisebbik fia, István is szemtanúja volt egy ilyennek, aki annyira megijedt, hogy azonnal mentőt akart hívni, ám az édesapja nem engedte.

“Nem akartam, hogy mentő vigyen el a szeme láttára, de bevallom: én is nagyon megijedtem. Olyan fullasztó érzést azelőtt még sosem éltem át. Levegőért kapkodtam percekig.

Nem sokkal később aztán bevonultam egy magánkórházba vizsgálatokra, amelyek elég rossz eredményeket hoztak, ráadásul még mindig nem jöttek rá, mi okozhatja a fulladásos rohamokat.”

“Amíg tehetem, addig dalolni és zenélni fogok. De én is érzem, hogy besokalltam és megfáradtam. Nem akarom, hogy tepsiben vigyenek el otthonról.

Akár egy fulladásos roham miatt. De mindig is vasakaratú embernek tartottam magam, most sem akarok haknizni az egészségügyi gondjaimmal.”

-tette hozzá (mégis ezzel haknizik – a szerk.)

Hirdetés

Egyesek szerint csak a börtönt akarja elkerülni

Lajcsi lelki problémáihoz természetesen hozzájárul a hét éve húzódó ügye is.

Noha novemberben másodfokon is bűnösnek találták, s emiatt három és fél év börtönre ítélték, hivataloson, írásban még most sem kapta meg az ítéletet.

Sokan emiatt ki is akadtak Lagzi Lajcsira, szerintük ugyanis csak arról van szó, hogy a médiában próbál haknizni egészségi állapotával, hátha valahogy elekrülia börtönt.

“Majd a börtönben megszűnnek egy idő után ezek a rohamok. Nincs kiskapu. Nagyon jó börtönápolók vannak”

– írják a kommentelők.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!