CímlapsztorikÉrdekes világ

Családi dráma lökte vissza Curtist a drog poklába: így már minden értelmet nyer…?!

Sok minden történt Curtis életében, de tőletek, olvasóktól kérdezzük: lehet ezt erre fogni szerintetek?

Mint ismer, Curtis megint link lett és beszámíthatatlan, megint nem ment el Majka koncertjére, így Majka egyedül állt színpadra.

Az is kiderült, hogy megint elindult a lejtmenet, és a drog poklába zuhant vissza.

Hirdetés

Az utóbbi időszakban több drámai dolog törént Curtisszel, ami miatt ez bekövetkezhetett – modnják a rapperhez közeli ismerősök.

A visszaesésben szerepet játszott a Barnai Judittal való se veled, se nélküled kapcsolata és a Katzenbach-gyilkosságban vádlott testvérének rendőrségi ügye is.

– Az utóbbi időben már sejthető volt, hogy Curtis elindult a lejtőn.

A se veled, se nélküled kapcsolata Judittal megviselte, és a testvére körüli botrányok is. Sokan próbáltak Atinak segíteni, de amíg maga nem látja be hogy baj van, addig minden hiába.

Majka többször leült vele beszélni, hogy ez így nem lesz jó, és bár Ati mindig megígérte, hogy megváltozik, számíthat rá, elvégzi rendesen a munkáját, sajnos egyre csak ment lefelé a lejtőn, így érhető, hogy miért alakult így megint a helyzet

– mondta el a Blikknek egy, a rapperhez közel álló ismerős.

„Petivel közös megegyezésre külön folytatjuk a karrierünket! Sajnos megint beleestem abba az ördögi körbe mint anno… De rendbe rakom magam. Köszönöm ezt a 12 évet testvér” – írta Curtis Instagramján.

Mindent elmondtam a Face­bookomon és az Instagramon. Természetesen az összes koncertet megtartjuk, nem hagyjuk cserben a közönséget, csak épp Curtis nélkül lépünk majd színpadra

– közölte az üggyel kapcsolatban Majka.

Hirdetés

A szakítás úgy tűnik, végleges, hisz 3 éve, amikor a két rapper szakításuk után egy évvel ismét összeállt, megállapodást kötöttek: Majka nem firtatja, mit csinál Curtis, amíg a közös munkát nem hátráltatja. Úgy tűnik, most is itt telt be a pohár Majorosnál.

A rapper első Curtis nélküli koncertjén jelen volt Hajdú Péter is, aki barátként drukkol a rappernek, hogy leszámoljon a démonaival.

– Az Összezárva című műsoromban beszélt korábban Ati arról, hogy volt egy megállapodásuk Majkával, miszerint ha a valami a munka rovására megy, ott a vége a közös projektnek. Én egyébként nagyon szeretem Atit, és drukkolok neki, hogy végleg legyőzze ezt a betegséget

– mondta a Blikknek Hajdú.

Sok minden történt Curtis életében, de tőletek, olvasóktól kérdezzük: lehet ezt erre fogni szerintetek?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.