Misztikum

Csillagemberekkel találkozhattak az amerikai indiánok: el nem mondott történetek ősi kapcsolat az ufókkal?

Soha nem hallott mendemondák és megmaradt tárgyi emlékek bizonyíthatják, hogy egykor űrhajósok járhattak a Földön.

Ezek az indiánok állta elmesélt legendák néhol nagyon ijesztőek is. Egyúttal valami olyasmi képet rajzolnak ki elénk, ami egyértelműen azt mutatja, hogy az ősi múltban bizony látogathattak minket idegen civilizációk űrhajósai.

legalábbis az indiánok általi emlékezetre aligha van más logikus magyarázat.

Hirdetés

Nem véletlen az sem, hogy a komancsoknak is megmaradtak olyan meséi, történetei, melyek több méter magas fehér bőrű óriásokról szóltak, akik a hegyek között laktak, az égből érkeztek, és nem fogott rajtuk egyetlen nyílvessző sem.

Az indián törzsek mind féltek ezektől a lényektől, tisztelték őket, mert hatalmas tudásuk volt, mely messze meghaladta a Földön élők tudását, pláne erejét.

Dr. Ardy Sixkiller Clarke, a Montana Állami Egyetem emeritus professzora, aki cseroki/csoktó indián származású, évek óta kutatja a Csillagembereket, és számos találkozásról gyűjtött beszámolókat, melyek így egyben összegyűjtve nagyon érdekes képet bontakoztatnak ki az ősi idegenekről.

Dr. Clarke egyik beszámolója egy nagyon idős észak-dakotai rezervátumban élt úrtól származik, aki maga is indián gyökerekkel rendelkezik.

Azt állította, hogy saját maga is találkozott úgynevezett csillagemberekkel.

Elmagyarázta, hogy a Csillagemberek látogatásai nem voltak ritkák, amikor gyerek volt, de amikor a kormány megérkezett és megváltoztatta a földet, a Csillagemberek abbahagyták a látogatást.

A Luther nevű indián férfi beszámolója szerint ő maga a saját szemeivel is látta a Földre látogató ufonautákat.

„Körülbelül 1,70 vagy 1,75 magasak voltak. Világos színű unformisba öltöztek, amelyek csillogtak, amikor a jármű fénye rájuk esett.

Elindultam az ajtó felé, és azt mondták, hogy nem fognak bántani.

Hirdetés

Valamit kerestek. Megértettem, hogy ez olyasvalami, amit itt hagytak, de nem találták meg. Amikor megkérdeztem tőlük, hogy mit keresnek, válaszoltak, de nem értettem, hogy mit mondanak”

-mesélte.

Számtalan történet van a feltételezett földönkívüli kapcsolatokról, melyek száma akár több millió is lehet.

Olyan sok hasonlóság van ezeknek a személyeknek a tapasztalatai és történetei között, hogy egyértelművé tesz a dolgot, ami arra utal, hogy vannak odakinn valakik, akik már jó ideje látogatnak minket.

A legrégebbiek lehetnek ebben a tekintetben a leghitelesebbek, mert messe a történelemben, jóval az ufó hisztéria létezés előttről mesélnek el olyan dolgokat, amik a mai ufó észleléseket is alátámaszthatják…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.