Misztikum

Dél-amerikai indiánok szalmaöltözékei ma is felidézik az őket látogató ősi kozmonautákat: Bep-Kororoti titokzatos mítosza

A brazíliai kajapó-indiánok által készített, táncrítusban használt és meglepő módon modern űrhajósruhára emlékeztető szalmaöltözék és a háttér-története bizonyíték lehet arra, hogy a Földet valóban idegenek látogatták a múltban.

Erich von Däniken is kutatta

Ki ne ismerné Erich von Däniken nevét azok közül, akik hisznek az ősi idegenek létezésében, és abban, hogy egykor a bolygónkat fejlett civilizációk látogatták?

A német ufó kutató azt állítja, hogy az emberiséget a múltban számos ponton odegenek segítették.

Hirdetés

Az ő segítségükkel emelték a piramisokat, a Stonegenge-t és más megalitikus helyszínt. Egyfajta ősi tudást hagytak örökül ránk, melyre minden kultúra gyakran hivatkozik, akárcsak az égből alászálló istenekre, melyek voltaképpen földönkívüliek lehettek.

Az egyik legszembetűnőbb bizonyíték a Dél-Amerikában élő kajapó-indiánok folklórja lehet.

Bep-Kororoti látogatása a Földre

Létezik ezeknél az indiánoknál egy érdekes mítosz, mely egy égből érkező látogatóról, Bep-Kororotiról mesél, aki egy szkafanderszerű űrruhát viselt magán, amikor először megjelent a Földön.

A ruha tetőtől talpig befedte az istenként tisztelt lényt, mely részben hasonlított az emberekre, de különleges ketyeréi voltak, és ereje, ezért is tisztelték istenként.

Később a kajapó-indiánok egy hagyományos szertartást alakítottak ki, mely során megpróbálták leutánozni Bep-Kororoti istenség űrruháját.

Az indiánok űrhajósokra emlékeztető szalmaöltözékei

Karl von Steinen etnológus már 1884-ben, egy közép-brazíliai expedíció során lefényképezett a bakairi indiánoknál egy hasonló szalmaöltözéket, amelyre – már kissé kopott és megviselt állapotban – az egyik kunyhóban talált rá.

A bakairik elmesélték Karl von den Steinnek, hogy ezt a ruhát kualóhénak (háznak) hívják, a hozzátartozó fejfedőt, pedig “fejháznak”.

Azt is elmondta, hogy egy ilyen ruhába a nyaknyílásnál bújnak bele, ahol bősége kb. 1 méter, majd szorosan bekötik egy erre rendszeresített zsinórral, hogy köröskörül beburkolja a testet.

A fejrészt külön lehet feltenni, és az egész fejet befedi.

A szalmaöltözék elkészítéséhez a bakairik pálma-szalmaleveleket használtak, mint ahogy a kajapó indiánok is.

Hirdetés

A bakairik tudták, hogy ilyen öltözéket viselt égi kultúraközvetítőjük, Keri.

Az indiánok emlékeztek egy, a távoli múltban régvolt időre, amikor szoros kapcsolat állt fenn az ég- és földlakók között.

Egy napon aztán az égi látogatók mobilnak tűnő, akkoriban a Föld közelében tartózkodó “égi világukon” messzire távoztak, fel az űrbe.

Ezek nem lehetnek véletlen egybeesések.

Sokan nem tudják mivel magyarázni azt, hogy ezek a szalmaöltözékek valóban egy modern kori űrhajósra emlékeztetnek.

Talán így próbálták megörökíteni az egykor élt indián ősök azokat a figurákat, akik az égből érkezve kozmológiára, a csillagokból való “olvasásra” tanították őket…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!