CímlapsztorikEgészségünk

Ez az 5 étel gyilkolja a rákot: kutatások támasztják alá

Ha beteg vagy, érdemes ezekkel felvenned a küzdelmet, vagy legalábbis esélyt adni nekik.

Ártani nem ártanak, de segíthetnek a harcban!

Küzdelem a rettegett kórral

Ma ha valakit rákkal diagnosztizálnak, olyan, mintha csak a halálos ítéletét közölték volna vele.

Hirdetés

Ennek azonban nem kellene így lennie.

Amellett, hogy rengeteg alternatíva között lehet válogatni a sokak által halálos koktélnak is nevezett kemoterápia helyett vagy mellett, a táplálkozás frontján is meg lehet vívni a csatát.

A kannabisz és egyéb természetes gyógymódok mellett ugyanis rengeteg olyan étel van, mely kifejezetten erős rákgyilkos.

És ezt nem mi mondjuk, hanem a tudomány! Összeszedtünk nektek 5 ilyen ételt, ami bizonyítottan rákölő hatással rendelkezik, ezért erősen javallott betegek számára a fogyasztásuk.

Olívaolaj

Extra szűz olívaolaj: Szekoiridoidokat tartalmaz, amik laborvizsgálatok szerint akadályozzák a mellrák őssejtjeinek növekedését.

A vegyületeket olyan rágcsálóknak adták, amiknél már kialakult a daganat, esetükben a tumor növekedése kimutathatóan lelassult

Dió

A vastagbélrák ellen vethető be hatékonyan. Lassítja a betegség kialakulását, ezáltal növeli a páciens túlélésének esélyét.

Dél-koreai kutatók azt találták, hogy a diókivonat napi szintű fogyasztása 86 százalékkal fogta vissza a vastagbélrák őssejtjének fejlődését.

A dióban olyan bioaktív összetevők találhatóak, mint a galluszsav, a klorogénsav, és az ellagsav.

Hirdetés

Gyömbér

A gyömbér nem egy olyan csodaszer mellyel bármilyen stádiumú és típusú daganatos betegség 100%-osan gyógyítható, viszont számos kutatás bizonyítja már, hogy jelentős segítséget nyújthat a már kialakult daganatok, illetve rákos elváltozások kezelésében illetve megelőzésében.

A gyömbérben lévő hatóanyagok és enzimek ugyanis képesek aktiválni a szervezetünkben a tumorszupresszorokat, azokat a fehérjéket, melyek a rák ellen indíthatók harcba.

Lila burgonya

Már napi egy darab lila burgonya elfogyasztása blokkolja azokat az őssejteket, amik a vastagbélrák megjelenéséért felelősek.

A Penn State Egyetem kutatói kimutatták, hogy a kedvező hatás a különleges színért felelős antociánoknak tulajdonítható

Zöld tea

A zöld tea áldásos hatását nem meglepő módon kínai kutatók térképezték fel.

Eredményeik alapján a teában lévő epigallokatekin-gallát (EGCG) arra kényszeríti a rákos sejteket, hogy öngyilkosságot kövessenek el, erősen visszaszorítva a vastagbéldaganat növekedésének ütemét

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.