CímlapsztorikÉrdekes világ

Dmitrij Rogozin: Egy atomháborúban Oroszország 30 perc alatt legyőzi a NATO-országokat

Az eddigi legerősebb fenyegetést kapta meg a világ és a NATO.

A Roszkoszmosz vezetője vasárnap írt bejegyzést a Telegramon arról, hogy Oroszország győzne egy atomháborúban, de az atomháborút el kell kerülni.

Dmitrij Rogozin, az orosz űrügynökség, a Roszkoszmosz vezetője nemcsak Elon Muskot fenyegette meg néhány napja, hanem a komplett NATO-t is.

Hirdetés

Rogozin a Telegram-csatornáján arról írt, hogy Oroszország fél órán belül megsemmisítheti a NATO-országokat egy esetleges atomháború esetén.

Az Independent szerint azt nem pontosította, hogy minden NATO-tagra, vagy csak bizonyos országokra gondol.

Rogozin azt is kijelentette ugyanakkor, hogy az atomháború kirobbanását nem szabad megengednünk, mert az az egész Föld állapotát határozná meg.

Emiatt szerinte hagyományos fegyverekkel kell legyőzni a gazdaságilag és katonailag is erősebb ellenséget.

Egy másik bejegyzésében arról írt, hogy a NATO háborút folytat Oroszország ellen, amit nem jelentettek be ugyan, de ez semmit sem változtat a „tényeken.”

Rogozin újradefiniálta a „különleges katonai művelet” kifejezést is, amit Moszkva a kezdetek óta használ az Ukrajna ellen indított háborúra.

Szerinte az Oroszországtól elszakadt Ukrajna az oroszok ellen fordult, ezért a „különleges katonai művelet” ma már jóval túlmutat eredeti jelentésén és földrajzi meghatározásán.

HA igaz a hír, hogy a CIA minden atomsiló helyét ismeri Oroszországban, ha bármilyen módon csak jele lenne, hogy próbálkoznak, az USA instant lőné oda amit tud, mielőtt az oroszok csak megnyomhatnák a gombot…?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!