Érdekes világ

Döbbenet: „képmutató” és „pofátlan”, ahogy Mészáros Lőrinc a jachtozás után jótékonykodik, megadhatták rá a „kilövési engedélyt”.

Az alvilág tényleg Mészáros Lőrinc fejét akarja?

Ismét Mészáros Lőrincé a legdrágább magyar családi vállalkozás – a Forbes összesítése alapján.

Az ország leggazdagabb emberének cégcsoportja 526 milliárd forintot ér a lap becslése szerint.

Hirdetés

Ennek kevesebb mint fél ezrelékéért, 200 millió forintért adományozott a cégcsoport rászoruló családoknak sportszereket, a saját sportmárkája termékeiből.

Az emberek szerint ez az egész meglehetősen képmutató, és már-már pofátlanság.

Arról beszél újabban mindenki, hogy Mészáros ezzel az egész jachtozással most túllőhetett a célon és nagyon komoly következmények lesznek ez ügyben.

Mészáros Lőrinc cégét pedig azután büntették meg, hogy kiderült: Pesty László neveket és bizonyítékokat ígért azzal kapcsolatban, hogy a Fideszen belül kik lopták szanaszét az országot.

Sőt, friss hír, hogy maga Matolcsy György jegybankelnök is megszólalt Lőrinc kapcsán és több millió forintra büntette a hozzá köthető céget.

Sokan azt gondolják, hogy vagy felülről jöhetett valóban utasítás, akár egyenesen Orbántól, vagy az egész csak egy előre eltervezett bábszínház.

A következő napok-hetek eseményei fényt fognak erre deríteni.

Léteznek olyan konteók is, melyek szerint egyenesen az alvilág üzenhetett a kormánynak, hogy „eddig és ne tovább”, és hogy ez az urizálás és milliárdos rongyrázás különösen egy megélhetési válság kellős közepén olyan vörös vonal, amit soha nem léphet át egyetlen kormány sem.

Ki mit gondol?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.