Misztikum

Egy párhuzamos univerzumból érkezett: az egész világot bejárta a története

Egy 41 éves nő esete még a tudósokat is gondolkodóba ejtette, senki sem talált még rá magyarázatot, de alapjaiban írhatja át a valóságról alkotott tudásunk.

A következő történet egy spanyolországi nőről szól, aki azt állítja, hogy egy nap felkelt, majd hamarosan rájött, hogy a múlt megváltozott. Sajnos ő egy eltérő valóságra emlékszik mint azok, akik a legjobban ismerik őt.

Lerina Garcia, egy 41 éves, jól képzett szakember kinyitotta a szemét egy reggel, hogy rájöjjön, saját életét egy alternatív univerzumban élte, ahogy azt később feltételezte.

Hirdetés

Garcia tapasztalata 2008-ban látott napvilágot, amikor segítséget keresett az interneten.

“Hello, a nevem Luz, 41 éves vagyok és azt hiszem, egy párhuzamos univerzumba ugrottam.

Nehéz elmondani, mert mindenki azt fogja gondolni, hogy elmebeteg vagyok, és senki sem fog hinni nekem. Kérem, ha valaki hasonló tapasztalattal rendelkezik, írjon nekem egy e-mailt.”

2008-ban egy tavaszi reggelen Lerina felébredt, de minden más volt.

Egy normális reggelre ébredt, a bérházban volt, ahol 7 éve élt, minden ugyanolyan volt, kivéve azt, hogy az ágyneműje másmilyen volt, aminek akkor nem tulajdonított fontosságot. Az autója ugyanazon a helyen állt, ahol mindig is parkolt, és nagyjából minden normálisnak tűnt Lerina számára egészen addig, amíg meg nem érkezett a munkahelyére, ahol már több, mint 20 éve dolgozott.

Az irodaépületben volt néhány furcsa ember, akivel korábban nem találkozott, de ezzel nem igazán foglalkozott. Lerina csak a saját irodája felé indult, ahol felfedezte, hogy az iroda ajtaján más név szerepel. Nem az ő neve volt.

Azt gondolta, hogy talán az épület rossz emeletére érkezett, de gyorsan körbenézett és kiderült, hogy jó helyen van. A megfelelő irodához ment, csak a nevét cserélték ki az ajtón.

Lerina zavart volt. Talán kirúgták volna és senki sem mondta neki? 20 évnyi hűséges munka után így kellett megtudnia?

Elővette a laptopját és csatlakozott a cég vezeték nélküli hálózatához. Azt találta, hogy még mindig a cég alkalmazásában áll, de azt mutatta, hogy más igazgatóság alá tartozik egy teljesen más osztályon. A feje tele volt kavargó gondolatokkal.

Hirdetés

Rögtön ellenőrizte a hitelkártyáját, a járművezetői engedélyét és a munkaazonosítóját. Mindegyik a megfelelő információkat tükrözte, amennyire tudta. Ugyanaz a név, azonos kép, azonos számok és ugyanaz az otthoni cím. Nem tudta, mit gondoljon, ezért felhívta a munkahelyét és azt mondta, hogy betegszabadságot vesz ki. A reggeli ellentmondások arra a gondolatra késztették, hogy valami orvosi probléma van vele.

A nap hátralévő részében egyenesen az orvosi rendelőhöz ment, ahol teszteket végeztek rajta ellenőrizve, hogy nincs-e tiltott kábítószernek valami jele a szervezetében. A tesztek negatívak voltak. Nem volt alkohol vagy kábítószer a testében.

Lerina hazament és elkezdte átnézni a személyes iratait. Bankszámlakivonatok, személyes csekkek, számlák … mindegyiket duplán leellenőrizte. Mindegyiken a helyes információk szerepeltek. Ekkor egy gondolat jutott az eszébe. “Mi van, ha ez amnézia? Mi van, ha valami történt velem, és nem emlékszem az életem egyes részeire?”

Azonnal bejelentkezett és elkezdte átnézni az internetet. Látta, hogy a hírek és a legfontosabb történetek ugyanazok, mint az előző éjszaka, így nem voltak hiányzó napok. Amennyire Lerina tudta, egy kicsit más életre ébredt aznap reggel.

Hat hónap telt el azóta, hogy Lerina elhagyta a barátját, akivel hét évig volt együtt. Nemrég kezdett el találkozni egy férfival (Agustin), aki az utcában élt. Még csak négy hónapja randevúztak, de elég jól ismerte. Amikor felhívta az új barátja számát, valaki más vette fel. Azt mondták Lerina-nak, hogy senki sem volt ott Agustin néven, vagy hogy illett volna a leírása arra, aki a házban élt.

A hír megdöbbentette, mivel az elmúlt négy hónapot a férfival való ismerkedéssel töltötte. Még a fiával is találkozott és kapcsolatot kezdett kialakítani vele.

De most egyáltalán semmi nyoma nem volt a barátjának, sem a fiának. Ahogy telt a nap, egyre több ellentmondásba ütközött. Nem volt más választása, mint munkába menni másnap és úgy tenni, mintha ő lett volna.

Lerina csak telefonált és telefonált, de senki sem hallott Agustinról vagy a fiáról. Olyan volt, mintha soha nem léteztek volna. Ekkor tudta meg, hogy soha nem hagyta el a barátját. Hogy hét éve együtt vannak, és nem volt jele annak, hogy valaha is elváltak.

Lerina nem tudta, mit gondoljon. Mi történt az életével, amit ismert? Mi történt a karrierjével? Vajon az egészet csak hallucinálta?

Az egyetlen dolog, amire gondolhatott, hogy talán idegösszeroppanást kapott egy ponton. Ami annyira súlyos volt, hogy a fejébe hamis emlékek beültetésére került sor, vagy legalábbis azt hitte, amikor meglátogatott egy pszichiátriai klinikát.

Ugyanakkor a tesztek arra a következtetésre jutottak, hogy egészséges volt testben és lélekben egyaránt. Az orvosok azt mondták neki, hogy talán nagy stressz érte és hallucinálta az egészet. Egy magyarázat, amelyre ugyan gondolt, de tudta, hogy nem igaz.

Elindult, hogy megkeresse Agustint, a barátját, de üres kézzel tért vissza. Egy felbérelt nyomozó arra a következtetésre jutott, hogy Agustinnak vagy a fiának egyáltalán nem volt nyoma abban a városban.

Saját családja azt gondolta, hogy Lerina elmebeteg, amikor rákérdezett a húga vállműtétjére. Zavarodottan néztek rá, mert Lerina ragaszkodott hozzá, hogy a húga a közelmúltban műtéten esett át a vállán. Ez egy olyan állítás volt, amit senki tudott a családjában alátámasztani. Amennyire a családja tudta, a család egyik tagján sem végeztek műtétet.

Napok, hetek és hónapok teltek el, amikor Lerina kicsi, de zavaró különbségeket kezdett felfedezni az életében. A fiókjában és a szekrényekben lévő ruhái, amelyeknek nem emlékezett a vásárlására, olyan blogbejegyzések, amelyeket hetekkel, sőt néhány nappal korábban készítettek el. Az e-mailek és csevegések nem voltak archiválva a számítógépén. Ugyanakkor a híroldalak és blogok böngészése során a világ ugyanaz volt. Legalábbis ahogy emlékezett rá, mielőtt lefeküdt azon a tavaszi napon.

Ahogy teltek a hónapok és nem talált válaszokat, Lerina meg volt róla győződve, hogy csak lefeküdt egyik este és egy párhuzamos univerzumban ébredt fel. Egy olyan világban, amelyben az életét az apró múltbeli döntései megváltoztatták.

Azóta felmerült az az esettel kapcsolatban, hogy a nő talán egy mentális betegségben szenvedhet.

Azonban ő készségesne alávetetet magát mindenféle vizsgálatnak, melyek mindehzt kizárták.

A vele törtétnekre azóta sincs magyarázat…

Szerint etek mi lehet rá a magyarázat?

Az emlékei “kicserélődtek” egy párhuzamos univerzumban élő “énje” emlékeivel…?

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.