CímlapsztorikÉrdekes világ

Egy tízezer forintos Zara-ruha volt a magyar versenyző nemzeti viselete a Miss Universe döntőjén

Jázmin Viktória kicsapta a biztosítékot mindenkinél, nemzetközi botrányt robbantott ki!

A 71. Miss Universe szépségkirálynőválasztásnak a hétvégén az izraeli Eilatban adott otthont.

A versenyzők ilyenkor nemcsak hazájukat, hanem annak kultúráját és hagyományait is képviseljék hazai tervezők által készített ruhakölteményeikben.

Hirdetés

Vannak, akik az eseményt társadalmi felelősségvállalásra használják fel

– így tett az ír induló is, aki ápolóként az egészségügyi dolgozók megfelelő bérezésére hívta fel a figyelmet -, mások pedig ragyogó, nemzeti jelképeiket bemutató, történelmükre utaló, csodálatos ruhakölteményeket viseltek.

A magyar versenyző ruhája ugyanakkor nagy felháborodást váltott ki.

Jázmin Viktória ugyanis egy rövid, tűzpiros flitteres ruhában, a magyar zászlót lengetve állt fel a színpadra, amit 9995 forintért bárki megvásárolhat a Zara ruhaboltokban.

A ruha azonban nemcsak azért vált ki ellenérzést, mert nem pontosan passzol az alkalomhoz, de a nemzetközi szépségversenyeken általában a hazai tervezők ruhájában szokták képviselni a nemzetüket a delegáltak – írja a Telex.

A lap kereste az üggyel kapcsolatban Jázmin Viktóriát, hogy megtudják, miért éppen erre a ruhára esett a választás, de egyelőre nem válaszolt a megkeresésükre.

A Telex a Miss Universe Hungary jogutódját is kereste. Panyik Gábor visszahívást ígért ugyan, de a cikk megjelenéséig ez nem történt meg.

A Blikk Proska Szandrát, a 2005-ös Miss Universe Hungary győztesét szólaltatta meg az ügyben, aki Viktória védelmére kelt:

„Jogtalanul bántják szegény Viktóriát, mert ő nem tehet erről az egészről. Ezen a versenyen ugyanis az országok és a szépségiparaik versenyeznek, bármennyire is szörnyen hangzik, a résztvevők csak bábuk, akiket szépen felöltöztetnek a megfelelő jelmezekbe.

Hirdetés

És ennek aztán igazán kiemelkedőnek kell lennie, főleg a nemzetiruha-versenyen…”

Forrás: Szeretlek Magyarország

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.