CímlapsztorikMisztikum

El tudod képzelni, hol tartanánk, ha ez a civilizáció még létezne? Egyszer már létezett az emberiség!

Tartaria elveszett civilizációja ellent mond az emberi evolúciónak.

Létezik egy állítólagos ősi, az emberiséget megelőző civilizáció, melyet egykor egy hatalmas, az egész világra kiterjedő kataklizma söpört el.

Tartaria egykor virágzó civilizációja

Egy úgynevezett globális sárlavina – legalábbis az elmélet szerint.

Hirdetés

“A TELJES VILÁG EGYSÉGES NEMZETKÉNT BÉKÉBEN ÉLT, mielőtt a pusztító paraziták megjelentek. Nyisd ki a szemed és új fényben összpontosíts mindenre, ami körülvesz. Ez a több generációs megtévesztés nem engedi meg neked, ami már születésed óta kísér, hogy megértsd, milyen világban is élünk.”

-mesélik Tartariaval kapcsolatban.

Sok ember van a világon – akik megkérdőjelezik a világtörténelmet, és sok kutató állította, hogy a történelem totális hazugság.

Egy könyv “Tartaria, a Nagy áradás” megpróbálja megkönnyíteni annak eldöntését, hogy a történelem hazugság-e vagy sem.

A szerző David Ewing Jr világszerte több mint 2500 városba és helységbe utazott, 20 év alatt sok történelmi kutatást végzett, és nagy tudással rendelkezik a világtörténelemről.

Ő azt állította, hogy a történelem egy nem is túl távoli pontján létezett egy virágzó ciivlizáció, Tartaria, melyet egy áradás törölt el.

Nagy újraindítás és elhazudott történelem?

Ennek az elméletnek az általános áttekintése az, hogy az elmúlt 100–500 évben a civilizáció újraindult (reset), és az emberiség nagy része elvesztette a tudását minden téren.

Ezt a visszaállást egy hatalmas sár-árvíz okozta, amely néhány méter üledékben borította be a földet és tulajdonképpen mindent, beleértve a nagyvárosokat is.

Néhány teoretikus ezt az áradást a Biblia nagy áradásával azonosítja; ha ez az elmélet igaz, akkor több mint ezer évvel eldobná a Biblia idővonalát.

Hirdetés

Még kevesebb teoretikus úgy gondolja, hogy az egyházi és katedrális templom tornyokat az elektromos áram sugárzására használták a levegőben, de ez egy egészen más történet, amelyhez a nyúllyukba kell mélyebben elsüllyedni. Tehát egyelőre csak az alapokat fedjük le.

A nagy áradás, vagy “sárözön” bizonyítékai?

Az árvíz bizonyítéka számos olyan épületből származik, amelyeket látszólag teljesen vagy részben a föld alá temettek.

Az interneten megtalálható képek pár híres épületről azt mutatják, hogy Oroszország Téli Palotáját, az Egyesült Államok Capitolium épületét és a Szent Mária Magdolna-templomot ássák ki, hogy a korábban ismert alacsonyabb szinteket feltárják amik ezelőtt a föld alatt voltak.

Vannak más különféle példák is, mint például a föld alatti ablakokkal rendelkező épületek.

Ezek valóban úgy tűnnek, mintha néhány ilyen épületet szándékosan eltemettek volna és elfelejtettek volna. Ennek látszólag nincs logikus magyarázata.

A világ egyetlen, ősi vezetés alatt működött

Tartaria egy olyan birodalomként van leírva, ahol valóban minden egységben működött és egy fejlett építészeti és ipari technológiával rendelkező világközösség volt.

A régi térképek alapján 1775-ig, szinte egész Észak-Ázsiát elfoglalta. Úgy tűnik, hogy ez a Föld nagyrészére kiterjedt és ez volt akkoriban a legnagyobb ország, amit Tartaria néven ismertek.

A Kaszpi-tenger és az Urál-hegység területétől a Csendes-óceán partáig volt határos. Kína, India, Mongólia, Japán és Ausztrália szintén részei ennek a hatalmas birodalomnak, mindez egy időben.

Számos nagyváros Észak- és Dél-Amerikában, szintén ennek a civilizációnak tulajdoníthatók a stílusuk, kivitelezésük és művészi alkotásaik alapján.

Az már csak hab a tortán, hogy a tartariai művészi jellegek megtalálhatók egész Európa szerte, amibe Magyarország is bőven beletartozik.

Talán nem is olyan rég az egész Föld egy vezetés alatt működött

-állítják az elmélet hívei.

A valóság ezzel szemben az, hogy Tartaria létezése a mai napig nem rendelkezik olyan perdöntő bizonyítékokkal, melyek alapján ki lehetne jelenteni a legenda valódiságát.

A különféle félig földbe temetett épületekkel kapcsolatban felhozott érvek sem állják meg teljesen a helyüket a szkeptikusok szerint, mivel ez egy építészeti stílus volt, plusz akkoriban sok épület rendelkezett pincerendszerekkel, ami ma már nem jellemző.

Mindezek ellenére sokan hiszik és gondolják, hogy valami “nem okés” a múlttal kapcsolatban.

Szerintetek mi történhetett?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!