Misztikum

Élet a síron túl? 23 órán át volt halott, a pokolból tért vissza a fiatal lány, elmondta, mit látott

Állítása szerint majdnem egy egész napot töltött a pokolban, részletesen elmondta, mit látott “odaát”…

Egy 18 éves lány leírja, milyen is a pokol…

Annyit biztosan kijelenthetünk, hogy nem sokan vannak olyanok, akik már jártak a túlvilágon, és magát a poklot is látták.

A legtöbben ugyanis mennybéli látogatásokról mesélnek, és hatalmas fénnyel teli alagutakról, istenről, vagy épp Jézusról.

Hirdetés

Rég elhunyt szerettek árnyairól.

Egy 18 éves ecuadori lány esete azonban alaposan felkavarta a paranormális állóvizet.

Jézust és a poklot látta “odaát”

Angelica Elizabeth Zambrano könyvet írt arról, mit látott abban a 23 órában a másik oldalon, amikor halott volt, mármint klinikai értelemben.

Kómában volt, közel agyhalott állapotban egy súlyos autóbalesetet követően.

Elmondása szerint Jézus jelent meg előtte.

Egy nagyon erősen fénylő, hófehér palástba öltözött alak volt. Magával hívta, hogy kövesse őt, mire a Messiás levezette őt a pokolba, egy rövid látogatásra.

Rengeteg olyan hírességet, és nagy történelmi alakot látott, akiket utólag felismert. Látta többek között Michael Jacksont, és II. János Pál pápát is.

A pokolban egészen más dolgokat látott. Végetlen szenvedést, és kínokat, melyek az örökkévalóságig tartanak.

Természetesen rengeteg ismerős arcot vélt felismerni a pokol tüzében is.

Jézus, és Isten azért mutatták meg neki a fortyogó poklot is, hogy ezt az üzenetet közvetítse majd a világba az élőknek, amikor visszatér a halálból.

Hirdetés

Ugyanis az a lány új életének szerinte ez az értelme, és szent meggyőződése, hogy az általa átélt események nagyon is valóságosak voltak, és hogy állítását igazolja, akár hazugságvizsgálóval is megvizsgáltatná magát önként.

A pokol hírnökének aggasztó üzenete és II. János Pál pápa

Az egyik pokolban vergődő, Selena nevű nő fájdalmaktól kínozva kérlelte őt, hogy meséljen az élőknek arról, hogy milyen borzalmas hely is a pokol, hogy soha többé ne kerüljön oda ember.

Ahogyan a pokolban körbetekintett, a távolban különféle alakokat látott, melyek démonok voltak. izzó szemekkel, amorf, anyagtalan lényként köröztek az elkárhozott lelkek felett, a fortyogó lávakatlan tavában.

A pokolban volt II. János Pál pápa is. Amikor megkérdezte az úrtól, hogy ő hogyan került ide, az úr azt mondta neki, hogy míg igaz igéket hirdetett, ő maga titokban nem az általa hirdetett értékrend szerint élt.

Sőt, az isteni hang állítása szerint II. János Pál valójában nem is hitt soha a mennyországban, vagy a pokolban.

Egy folyosón is végig ment, ahol leláncolt rabok vánszorogtak folyamatosan egy fény felé, melynek végén a pokol bejárata tátongott.

Itt Michael Jackson alakja is felsejlett aki azért került pokolra, mert egyességet kötött a Sátánnal, hogy híres lesz, és ő lesz a valaha élt legnagyobb rajongott ember a Földön, cserébe a lelkéért.

Rengeteg hely van még a pokolban

Az ecuadori lány története természetesen számtalan értelemben abszurdnak hat, és sokak szerint valójában csak kitalálhatta az egészet.

Azonban azok szerint, akik hisznek ezekben a dolgokban, a lány a pokol egy hírnöke, akit azzal a céllal küldtek vissza, hogy beszámoljon arról, hová kerülnek a tisztátalan lelkek a halál után.

Ha mégis igaza van, és igazság rejlik az állításai mögött, akkor kezdhetünk félni, mert Isten rengeteg üres helyet tartogat még az emberek számára a pokolban…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!