CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

“Elhallgatott technológiák ezrei a fiók mélyén” – már rég megteremthettük volna a földi paradicsomot

A fejlett energiatechnológiák kiütnék az olajvállalatokat az üzletből.

A fejlett gyógytechnológiák pedig a még nagyobb hatalommal bíró embereket – a gyógyszeripari konglomerátumokat – ütnék ki az üzletből…

Amikor Donald Trumpot beiktatták, kis híján fény derült valamire.

Hirdetés

Valamire, ami az egész világot a feje tetejére állíthatta volna, ha nagyobb a nyomás a kormányon és zajosabb médiavisszhangot kapott volna.

Trump kiküldött egy titkos elnöki memorandumot az Energiaügyi Minisztériumnak (Department of Energy) és más csoportoknak, amelyben azt kérvényezte, hogy a kb. 5700 titkosított szabadalomból 1000 titkosítását oldják fel.

Néhányan talán nem tudnak erről, de legalább 5700 olyan szabadalom van, amelyet a nemzetbiztonság szempontjából károsnak ítélnek.

Adódik az egymillió dolláros kérdés:

Miért akarna bárki feltalálni valamit azért, hogy aztán ezer meg ezer dolgot ne akarjanak megmutatni nekünk?

Ennek a mindenható dollárhoz van köze. A fejlett energiatechnológiák kiütnék az olajvállalatokat az üzletből.

A fejlett gyógytechnológiák pedig a még nagyobb hatalommal bíró embereket – a gyógyszeripari konglomerátumokat – ütnék ki az üzletből.

Trump végül visszautasításban részesült még elnökként is.

Ez megmutatta, hogy valójában nem az USA elnöke Amerika legnagyobb hatalmú embere, hanem a kongresszust és a politikai elitet a markukban tartó energiavállalatok és konglomerátumok pénzemberei.

Hirdetés

Ezek a csoportok azt mondták Trumpnak, hogy „kell még legalább 10 év, hogy készen álljunk minderre, de azonnal elkezdünk dolgozni rajta”.

Trump ezt azonnal visszautasította és azt mondta, hogy 3 éven belül akarja ezeket elérhetővé tenni.

Olyan dolgokról nincs tudomása a közvéleménynek, melyek nagyot fordíthatnának a világon.

Gyakorlatilag rég megmenthetnék a bolygót, azonban bizonyos érdekköröknek a jelenleg érzékelhető pusztulás és káosz az érdekük.

Amíg ez az egyre tarthatatlanabb status quo fennáll, addig hatalmuk van emberek milliárdjai felett az energiaiparon és a multivállalatokon keresztül.

Jelenleg alig 4 óriáscéghez “köthető be” valamennyi kisebb cég és egy szűk 300 szupergazdag családból álló elit irányít mindent, ami a glóbuszon történik…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.