Érdekes világ

Elhunyt a kétéves Bence, akinek az anyukája meghalt a covidban

Elhunyt a kétéves Zsurka Bence, akiről nemrég több cikk is megjelent a sajtóban.

Az orosházi kisgyerek édesanyja tavaly hunyt el a Covid szövődményeiben, azóta a családot tragédiák sora sújtja.

A apuka teljesen egyedül maradt… Felfoghatatlan, amit most át kell élnie…

Hirdetés

Mint ahogyan azt mi is megírtuk, Zsurka Erik felesége, Évi, mindössze 30 évesen a Covid szövődményei következtében hunyt el november elején.

Kétéves kisfia, Bence pedig súlyos betegséggel küzdött.

A műszaki technikusként dolgozó férfinek a munkáját is ott kellett hagynia, hiszen ő ápolta Bencét, akinek két lyuk vol a szívében, és a szívbillentyűi sem dolgoztak jól. A tragédiák sorát tetézte, hogy leégett a házuk is.

Miután megjelent a vele készített interjú a Blikkben, elkezdték újjáépíteni az orosházi férfinek az otthonát, és rengetegen támogatták őt pénzzel.

Akkor, december elején úgy volt még, hogy 2 éves kisfia, Bence már otthon karácsonyozhat. Az apa elmondása szerint az akkor frissen műtött Bence jobban volt, a fiú pacemakert kapott

– írja a Blikk.

A kisfiú haláláról a család a BEOL-hoz eljuttatott közleményében számolt be, melyet mi is szó szerint idézünk:

„Minden jóérzésű embernek!

A legnagyobb fájdalommal, összetört szívvel tudatjuk Orosházával és mindenkivel, aki követte a mi drága, egyetlen kis Bencénk küzdelmét, hogy szeretett unokánk december 21-én… – vannak erre szavak?

Hirdetés

Talán, ha azt írjuk, hogy angyallá változott és most már szerető édesanyja vigyáz rá odafenn a magasban, akkor elviselhetőbb lesz ez a mérhetetlen üresség és fájdalom.

Az utóbbi hetek a reményről szóltak számunkra. Hittünk a csodában, mert sok-sok ember összefogása bebizonyította, hogy van még emberség, van még segíteni akarás.

Az otthon, ami a tűz martaléka lett, újjáépült és készen várta haza Eriket és Bencét. Reméltük, hittük, hogy a sok baj után végre egy új, örömtelibb fejezet kezdődhet el számunkra. Nem így lett.

A fájdalmunk leírhatatlan, nem tudjuk, hogyan lesz tovább, nem tudjuk, érdemes-e még felkelni holnap.

De azt tudjuk, hogy mérhetetlenül hálásak vagyunk minden segítségért, amit kaptunk, biztos vagyok abban, hogy Bence érezte a felé áradó szeretetet és törődést.

Szeretett kis angyalunktól búcsúzunk, Önöktől pedig azt kérjük, most ne keressenek bennünket, ne hívjanak, ne írjanak, tartsák tiszteletben mélységes gyászunkat és gondoljanak ránk együttérző szívvel.

A Zsurka család”

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.