CímlapsztorikÉrdekes világMisztikum

Emberek dolgoznak földönkívüliekkel a Marson az izraeli űrprogram volt feje szerint

Haim Eshed kitálalt mindenről: titkos kooperáció zajlik a szomszéd bolygón: az emberek semmiről sem tudnak, egy másik civilizáció építése zajlik a Földivel párhuzamosan?!

Hiteles figura, döbbenetes állításokkal

A most 87 éves Eshed közel harminc évig volt az izraeli űrkutatás élén, több állami kitüntetést is kapott.

Éppen ezért nagyon sokan hiteles figurának tartják, nem holmi konteós bolondnak.

Hirdetés

Érdemes lehet tehát odafigyelni arra amit mond, mert ha igazak az állításai, akkor az egész emberiség végig át lett verve.

Nemrég ugyanis arról beszélt, hogy a földönkívüliek a világegyetem működését akarják megérteni, ezen pedig az amerikaiakkal együtt dolgoznak, méghozzá egy föld alatti bázison a Marson.

Erről a The Jerusalem Post is beszámolt korábban.

A mindenkori elnökök mindenről tudnak, titokban épül egy hibrid civilizáció

A Haim Eshed szerint Donald Trump amerikai elnök is tud mindenről, és már rég be akarta jelenteni, hogy az idegenek léteznek, de ebben épp a földönkívüliek akadályozták meg, hogy megelőzzék a tömeghisztériát, mert még nem állnak készen ezekre az információkra.

Vagyis egy közös döntés van amögött, hogy jelenleg minden információt visszatartanak

– állítja Eshed.

Eshed szerint mindezt azért jelenti be most, mert ha évekkel ezelőtt tette volna, akkor egyszerűen elmegyógyintézetbe zárták volna.

A meglátása szerint azonban mostanra ő már elismert a területén, és a közfelfogás is sokat változott.

Ugyanakkor a férfinak épp nemrég jelent meg egy új könyve feltehetően a földönkívüliekről, így a bejelentés időpontját nehéz ettől elvonatkoztatni.

Hirdetés

Marson működő emberi-idegen civilizáció váltja a Földit?

Az izraeli űrprogram vezetője által elmondottak döbbenetes módon részben alátámaszthatják azt, amit korábban Elon Musk kapcsán is többet felvetettek, hogy már közel 1 millió ember élhet üvegkupolák alatt a Marson.

Sőt, léteznek olyan meg nem erősített konteók, melyek szerint a Marson egy új “mélyállam”, egy alternatív civilizáció van kiépülőben, mely a Földön élő emberiséget válthatja majd a Földön végigsöprő jövőbeli lehetséges kataklizmák után.

Sőt, említeni lehet még ide kapcsolódóan egy férfi történetét, aki azt állította, hogy 17 évet szolgált a katonaként a Marson, mielőtt visszahelyezték őt a Földre.

Ezek a történetek miden egybevágnak, sokak szerint a kirakós különböző darabajai lehetnek.

Mások szerint csak véletlenül és néhol egybeeső “mesék”.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!