CímlapsztorikEgészségünkMúltidéző

Emlékszel még? Régen egy karéj zsíros kenyérrel is megelégedtünk, ráadásul egészséges is!

Rengeteg pozitív egészségügyi hatása van a zsírnak, nem véletlenül kínáltak minket mindig zsírosdeszkával!

Koleszterin ide vagy oda rengetegen a mai napig is szeretjük! 🙂

Szeretünk emlékezni, a gyerekkorra, a gyerekkor ízeire.

Hirdetés

Kíváncsiak lennénk a gyerekkori emlékeidre!

A szüleinktől zsíros kenyeret, paradicsomot és paprikát kaptunk délutánra, ha megéheztünk, házi málna szörppel!

Csak kézbe kaptuk és ki lehetett menni vele az udvarra tovább játszani!

A disznózsír jót tesz a szívnek, de ez még nem minden.

A 80-as években az állati eredetű zsírokat erősen kritizálták a tudósok, sajnos kiderült, hogy ez elsősorban az étolaj gyártók által finanszírozott kutatások miatt volt, egyszerű üzleti érdekből csapták be az embereket.

Mára elismerték, hogy a zsírnak számtalan pozitív egészségügyi hatása van.

A disznózsír olajsav tartalmával enyhíti a depressziót, vagy annak kialakulását megelőzi.

D vitamin forrásnak is jó.

Egyensúlyban tartja a hormonháztartást és támogatja a pajzsmirigy egészségesen működését.

Hirdetés

Ami legmeglepőbb, hogy míg az étolaj az egyik legrákkeltőbb élelmiszer, a zsírban megtalálható anyagok csökkentik a rák kialakulásának az esélyét, főleg a mellrák kifejlődésének esélyét csökkenthetik.

A koleszterinszintet is alacsonyan tartja, védi az ereket.

Mi kell még? Jutott minden gyerek asztalára!

Nem is voltunk betegek soha! Hej, nálam is bevillantak a gyerekkori emlékek!

Ezek az élmények meghatározóak a számomra!

Koleszterin ide vagy oda rengetegen a mai napig is szeretjük! 🙂

Szeretünk emlékezni, a gyerekkorra, a gyerekkor ízeire. Kíváncsiak lennénk a gyerekkori emlékeidre!

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!