Érdekes világ

Ennyit arról, hogy Magyarország jogállam! Mosolyogva, bilincs nélkül érkezett Schadl György a bíróságra, aki rengeteg családot lakoltatott ki és tett tönkre!

Majd vidám mosolyogva letudja ezzel a két évvel, aztán ott folytatja tovább – csak valami másik pozícióban – ahol abbahagyta…

Tavaly novemberben a bíróság elrendelte Schadl György szabadlábra helyezését, aki így ma már bilincs nélkül érkezett a korrupciós per tárgyalási napjára.

Majd kétéves letartóztatást követően a bíróság nem látta tovább indokoltnak, hogy az ellene vesztegetés és egyéb bűncselekmények miatt folyó eljárásban Schadl György, a magyar végrehajtói kamara egykori elnöke elzárás alatt maradjon.

Hirdetés

Bűnügyi felügyelet alá került, jeladóval a lábán, házi őrizetben van, s az otthonát csak a rendőrség engedélyével hagyhatja el.

A budai hegyvidék egyik legelőkelőbb környékén magasodik a luxusvillája, az erődítmény, ahol a házi őrizetét tölti.

Ma folytatódik az elmúlt évek legjelentősebb korrupciós büntetőpere. Schadl György már bilincs nélkül, jókedvűen, mosolyogva érkezett a bíróságra.

Ki mit gondol?

Szerintünk ez a magyar jogállamiság vége.

Schadl és társai ugyanis rengeteg esetben járhattak el törvénytelenül csak azért, hogy mások vagyonát és otthonát megszerezzék.

Nem egy olyan esetről tudni ugyanis, ahol Schadl és társai közbenjárására vették el családoktól egy életük munkáját, az otthonukat, ilyen olyan törlesztőkre, uzsorakamatokra alapozva, hivatkozva

-állítják sokan.

Majd vidám mosolyogva letudja ezzel a két évvel, aztán ott folytatja tovább – csak valami másik pozícióban – ahol abbahagyta…

Hirdetés

Ki hogy látja?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!