CímlapsztorikÉrdekes világ

“Erzsébet legyen az utolsó”: fellázadt a világ a hatalmi elit ellen

Jön a bolygó teljes felszabadítása?

Az átlagemberek tömeges ébredése?

Egy óvóhelyeket és bunkereket gyártó cég szerint a világelit retteg a “kisemberek” lázadásától.

Hirdetés

“Támadás” a királyi család ellen

Egy civil tömörülés monarchiaellenes óriásplakátokat állított fel Angliában és Skóciában. Sokan sértőnek találják az üzenetet a királynő platinajubileuma, trónra lépésének 70. évfordulója idején.

Az óriásplakátokat első körben Readingben, Manchesterben, Bournemouthban, Birminghamben, Dundee-ban, Leedsben, Glasgowban, Newcastle-ben és Bristolban állították ki.

Hetven évig volt ugyanaz a személy államfő. Ez nem túl jó ötlet

– érvelt a BBC-nek Smith.

“Erzsébet legyen az utolsó” – feliratokkal látták el őket.

Azt akarjuk: az ország beszéljen arról, hogy a monarchia miért rossz Nagy-Britanniának, és miért van itt az ideje, hogy a királyi család uralkodásának véget vessünk”

– üzente a Republic.

A társadalom világszerte megüzente az elitnek: elég belőlük

Ron Hubbard, az Atlas Survival Shelters vezérigazgatója, miközben a Canadian Prepper interjút készített vele elárulta, hogy a bunkerépítési üzletág robbanásszerű növekedésnek indult, ahogy az elit félni kezdett az ébredező tömegektől.

Tudjuk, hogy rabszolgák vagyunk, és nem veszíthetjük el a szabadságot, mert soha nem is voltunk szabadok. Amit elveszítünk, az az illúzió, hogy szabadok vagyunk.

Hirdetés

De az emberiség egyre nagyobb része kezd végre felébredni és fejlődni, ezért olyan mesterekre van szükség, akik rabszolgává teszik őket, és ellopják munkájuk gyümölcsét

Ez jó dolog, de azt is tudjuk, hogy az uralkodók nem fognak könnyen elbukni.

A 2021-es év végével azonban felpörögni látszik a világvége bunker üzletág, és akik megvásárolják ezeket a bunkereket, azok jelenleg a “nagy ébredéstől” vagy az “apokalipszistől,” a fátyol fellebbenésétől tartanak. Attól félnek, hogy az emberek végre rájönnek, hogy rabszolgaságba születtek.

Hubbard arra figyelmeztet, hogy ennek egyik oka az, hogy a globalisták úgy vélik, hogy Amerikában valószínűleg nagyon közel van a “lázadás,” és az amerikaiak egyre dühösebbek az egész intézményrendszerre és azokra, akik irányítják azt.

Szintúgy érezhetők ezek a folyamatok most a briteknél, de Európában is.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.