Érdekes világ

Ez az ország teljesen elborult: A bicskei gyerekotthon pedó igazgatója állami kitüntetést kapott, nem akárki javaslatára!

Emberek, nézzük már meg, hol élünk!

Na ez már tényleg abszurd és teljesen felfoghatatlan.

Akarunk még egy ilyen országban élni emberek?

Hirdetés

Ahol a gyermekeket molesztáló, abuzáló emberek KITÜNTETÉST kapnak…?!

A bronz érdemkeresztet a bicskei gyerekotthon igazgatója 2016-ban Novák Katalin jelenlegi tanácsadója, Balog Zoltán akkori miniszter javaslatára kapta meg.

Az igazgató jogerős büntetése ellenére még mindig viselheti állami kitüntetését.

Az ügyben az LMP társelnöke a kormányhoz fordult.

A bicskei gyermekotthon gyermek abuzálás miatt 2019-ben elítélt volt igazgatóját négy évvel korábban a főváros Bárczy István-díjjal tüntette ki.

Ezt a kitüntetést 2019-ben, a frissen megválasztott Karácsony Gergely kezdeményezésére a fővárosi önkormányzat visszavonta.

Az igazgató 2016-ban is kapott egy kitüntetést: Balog Zoltán akkori emberierőforrás-miniszter javaslatára a magyar bronz érdemkereszt polgári tagozatát.

Nem sokkal azelőtt, hogy az RTL Házon Kívül című műsora nyilvánosságra hozta, mi történt a bicskei otthonban.

A jogerős büntetés ellenére az igazgató az állami elismerésnek még mindig a birtokosa. Az ugyanis a jelenlegi szabályok szerint nem visszavonható.

Hirdetés

Az igazgató kitüntetését kezdeményező Balog Zoltán korábbi miniszter, jelenlegi református püspök, Novák Katalin tanácsadó testületének tagja mostanáig nem szólalt meg az ügyben.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!