CímlapsztorikÉrdekes világ

FBI dokumentum: Nikola Tesla vénuszi volt és csecsemőként hozták a Földre 1856-ban

Az FBI által titkosság alól feloldott egyik levél szerint Nikola Tesla sikeresen feltalált egy olyan eszközt, amelyet fel lehet használni interplanetáris kommunikációhoz.

Továbbá szó esik benne arról, hogy Tesla mérnökei 1950-ben megépítették a készüléket, miután Tesla meghalt, és ettől kezdve szoros kapcsolatban álltak “űrhajókkal”.

Ezenkívül az FBI dokumentuma megemlíti, hogy Tesla egy vénuszi volt, akit 1856-ban hoztak a Földre, és Tesla szüleinél hagyták a volt Jugoszlávia egyik hegyvidéki tartományában, a mai Horvátországban.

Hirdetés

Sokan szeretik az összeesküvéseket, és mi lenne jobb összeesküvés, mint azt sugallni, hogy Nikola Tesla, az egyik legnagyobb tudományos elme, aki valaha élt a Földön, egy idegen volt.

De senki ne higgye, hogy ezt valaki csak úgy kitalálta, ez nem hamis hír, hanem valójában az FBI egyik titkosítás aló feloldott dokumentumában szerepel, amely az alábbi linken szabadon elérhető.

Az erről szóló rész a dokumentum 3. oldalának alján olvasható.

Az FBI által közzétett, nem minősített dokumentumok az ügynökség online oldalán számos érdekes dolgot említenek Nikola Teslával kapcsolatban.

A dokumentum 1957. június 14-én kelt, és az “Interplanetary Session Newsletter” cím alatt számos ellentmondásos témát említ.

Nyilvánvaló azonban, hogy az FBI dokumentumban említett leginkább figyelemre méltó részlet a következő:

https://vault.fbi.gov/nikola-tesla/Nikola

“Az űremberek sokszor meglátogatták Tesla mérnökeit, és azt mondták nekünk, hogy Tesla egy vénuszi volt, 1856-ban hozták erre a bolygóra csecsemőként, és Tesla úrnál és asszonynál hagyták egy távoli hegyvidéki tartományban, a jelenlegi Jugoszláviában.” – 1957. június 14.

A Tesla munkáját felhasználó egyik személy volt George Van Tassel amerikai kontakta, ufológus és író.

Hirdetés

Van Tassel repülőgép szerelő és ellenőr volt, aki 1930 és 1947 között különböző időpontokban dolgozott a Douglas Aircraft, a Hughes Aircraft és a Lockheed vállalatoknál.

Van Tassel azt állította, hogy kapcsolatba került egy vénuszi űrhajóval. Felhívták a fedélzetre, ahol az “idegenek” verbálisan és telepatikusan egy technikát adtak át neki, amely az emberi test megfiatalítására szolgál.

Az eszközt végül megépítették és “Integratron”-nak nevezték el, és állítólag részben Nikola Tesla kutatási munkájára épült.

Azon állítás, miszerint Tesla vénuszi volt, először Margaret Storm “Return of the Dove” című 1957-es könyvében jelent meg.

A Storm által írt könyvet ma fikciónak tekintik, amely állítólag semmiféle bizonyítékot nem szolgáltat arra nézve, hogy Tesla a Vénuszról vagy más dimenzióból érkezett volna.

Sok olvasó azonban egyetért abban, hogy Storm egy teljesen más képet festett Tesláról, életéről, eredetéről és munkájáról.

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.