CímlapsztorikMisztikum

FBI informátor jelentése: egy időutazót fogtak el 2389-ből, sokkoló bejelentés

2019 december 19-én egy időutazó került az FBI kezére, aki azt állította magáról, hogy a távoli 2389-es évből érkezett.

Forrása szerint már rengeteg szigorúan titkos információt halmoztak fel arról, hogy mi vár ránk és az egész világra.

Az FBI egy névtelen forrása megkereste Theodore Dutch ausztrál újságírót, és váratlan hírekről számolt be, amelyek több órán keresztül egyszerre jelentek meg számos népszerű forrásban, majd rejtélyes módon eltűntek.

Hirdetés

Azt írta, hogy 2021. december 19-én egy időutazó került az FBI kezére, aki azt állította magáról, hogy a távoli 2389-es évből érkezett

-számolt be róla az ÚjVilágtudat

A beérkezett jelentés szerint a Szövetségi Nyomozó Iroda ügynökei egy 39 éves férfi nyomára bukkantak és elfogták őt.

Egy magas rangú forrás azt mondja, hogy egy elszigetelt, titkos létesítményben tartják fogva.

Egyelőre nem világos, hogy pontosan mit mondott nekik. Az információknak csak egy része szivárgott ki, tudható például, hogy “Skyer”-nek nevezte magát – szerinte a jövőben így nevezik azokat az embereket, akik képesek időben és térben mozogni.

Az ügynökséghez közel álló forrás szerint a hatóságok arra utasították az FBI-t, hogy szedjenek ki minden lehetséges információt a Skyerből. Tudni akarnak a technológiai fejlesztésekről és a közelgő eseményekről.

Egyes ügynökök azonban attól tartanak, hogy lábbal tiporják ennek az embernek a törvényes jogait, hogy a jövőbe lássanak.

Az egyik ilyen emberről azonban kiderült, hogy besúgó.

“A Fehér Ház tagad minden olyan állítást, amely szerint bármit is tudna az úgynevezett ‘Skyer’-ről. Információim szerint az FBI ezt tekinti a legfontosabb projektjének és a legfontosabb leletnek az ügynökség történetében,”

Hirdetés

– mondja Theodore Dutch, egy ausztrál újságíró, aki szoros kapcsolatban áll magas rangú amerikai hírszerzési tisztviselőkkel. “Azt mondják, Eborsnak hívják. És ő egy tudós, aki 2389-ben hagyta el laborját egy kísérleti időgépben.”

Dutch, aki egyben egy amerikai titkosszolgálati műveletekről szóló könyv szerzője is, azt mondja, hogy aggódik Ebors sorsa miatt.

Felbecsülhetetlen értékű kincsnek nevezi az egész emberiség számára.

“Az FBI hajtóvadászatot indított utána, miután felvette a kapcsolatot a Nevadai Kutatóközponttal. Nyilvánvalóan anyagokat és eszközöket próbált szerezni az időgépe megjavításához.”

Nyilvánvaló, hogy a tökéletes ugrás után a készüléke részben megsérült, és nem volt lehetősége visszatérni a saját idejébe.

Az FBI nyomon követte az egész keleti parton, mielőtt végül Bostonban megtalálták volna. Három hónapja tartják Eborst egy titkos bunkerben.

Theodore-t aggasztja, hogy az FBI hogyan próbálja “monopolizálni” ezt az embert, és tudását egyetlen ország javára kamatoztatni.

“Mint mondták, azt tervezik, hogy minden információt kiszednek tőle, és nem is osztják meg másokkal,”

– mondta.

“Nagyon aggaszt, hogy fogolyként kezelik ezt az embert. Megfosztják szabadságától, és együttműködésre kényszerítik. Nem helyes.”

Az FBI nem volt hajlandó kommentálni a furcsa fogolyról szóló jelentéseket, de Dutch azt állítja, hogy ugyanattól az informátortól tudta meg a Skyer elfogásának részleteit.

Azt mondja, hogy Ebors azt mondta az ügynököknek, hogy ő egy tudós egy technológiai konzorciumban, amelynek feladata az időutazási rendszerek fejlesztése és javítása.

Elárulta, hogy a legújabb készülékét tesztelte, amikor 2021. december 15-én váratlanul a massachusettsi Woburnbe érkezett. Ebors egy szupermarket parkolójában bukkant fel egy ott parkoló teherautó mellett.

Ez fog történni velünk

Arról is van információ, hogy a “Skyer” azt mondta az FBI-nak, hogy a 21. századba tett utazása baleset volt, és megpróbált visszatérni a 2389-es évbe, de nem tudta elindítani az időgépét.

Mint kiderült, a készülék megjavításához bonyolult elektronikai alkatrészekre volt szüksége, amelyek – mint feltételezte – csak a Nevadai Kutatóközpontban találhatók meg, amelyben elmondása szerint mintegy 180 év múlva hajtják végre az első időutazást.

Ugyanakkor Ebors tudta, hogy már az 1970-es évek óta végeztek aktív kísérleteket.

“Megpróbált belépni a kutatási intézménybe, de elutasították,” – mondta Dutch.

“A létesítmény biztonsági csapata azonnal riasztotta az FBI-t, mert azt hitték, hogy kém. Így került a szövetségi hatóságok figyelmébe.”

Ebors keresése nem tartott sokáig, négy nap után elfogták.

Állítólag nem tanúsított ellenállást, de barátságos volt és még mosolygott is.

“Amint kihallgatták, rájöttek, hogy hihetetlen kincsre akadtak: egy emberre, aki bármit elmondhat nekik a jövőről, amit tudni akarnak.”

Dutch szerint az FBI hónapokat töltött Ebors kihallgatásával.

Forrása szerint már rengeteg szigorúan titkos információt halmoztak fel arról, hogy mi vár ránk és az egész világra.

“Nem hiszem, hogy valaha is elengednék azt a szegény srácot,”

– mondja az újságíró.

“És ez egy szörnyű igazságtalanság, amelyet meg kell oldani.”

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.