CímlapsztorikÉrdekes világ

Felébredsz hajnal 3-kor? Riasztó dolgot jelenthet – állítják

Egyesek szerint ez az ördög órája, mások szerint a démoni entitások ilyenkor próbálják megszállni a testet, de van rá tudományos hipotézis is.

Ki mit gondol, mi történhet valójában?

Gyakran kapod azon magadat, hogy hajnali 3-kor felébredsz, és csak nehezen tudsz visszaaludni?

Hirdetés

Sokan ezt az időpontot tartjáka gonosz órájának.

Ha pedig valaki egészen pontosan 3 óra 33 perckor ébred, akkor igazán sötét energiák ólálkodnak körülötte – legalábbis sokan így tartják.

Ha így van, biztosan elgondolkoztál már azon, mi lehet az oka annak, hogy hajnalok hajnalán éberen forgolódsz az ágyban.

Egyesek azt mondják, hogy hajnali 3-kor a leggyengébb a fizikai és a spirituális világokat egymástól elválasztó fal. Lehetséges, hogy valami szeretné felkelteni a figyelmedet a spirituális világból, vagy az őrangyalod próbál üzenni neked.

Ilyenkor soksor zavart az emebr, és nem jó érzések töltik meg, bizonyára ezt te ius így tapasztaltad már.

Ez alapvető fontosságú sok tekintetben és ez is adja a táptalajt azoknak az elméleteknek, melyek az állítják, hogy ilyenkor maga az Ördög jár a közelünkben, vagy legalábbis ördögi erők járnak át a valóságunkba.

Más teóriák szerint az is lehetséges, hogy ilyenkor próbál az őrangyalod kapcsolatba lépni veled, mivel ez a “legsötétebb óra” spirituális értelemben.

Megint mások szerint a hajnali 3-kor való ébredés másik gyakori oka az asztrális kivetülés jelensége lehet. Ez egy testen kívüli élmény, amit éber álomként írnak le, és a halálközeli élményekhez hasonlít.

Persze mindenre, erre is létezik egy olyan magyarázat is, amely a tudományos oldaláról próbálja az egész jelenséget megközelíteni.

Hirdetés

Alvásszakértők szerint a hajnali ébredés leggyakoribb oka, hogy a legtöbben ilyenkor lépünk be alvási ciklusunk REM-fázisába.

A REM-fázisban álmodunk, tehát, ha ilyenkor felébredsz, annak egy rossz álom is lehet az oka.

Kinek mi a tapasztalata?

Ébredtetek már fel 3 órakor, avagy 3 óra 33 perckor?

Éltetek már át furcsa, megmagyarázhatatlan eseményeket ezalatt?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.