Érdekes világ

Felfoghatatlan és meseszép, ami odafent vár ránk – állítja egy halálból visszatérő

“Ezzel is szeretném megnyugtatni az embertársaimat.”

“Jártam a kerítésnél, szó szerint…

Az is a megnyugtatás tárgyát képezi, hogy amikor a kerítésen át tudtam kukucskálni, semmi különöset és borzasztót nem találtam, így ezzel is szeretném megnyugtatni embertársaimat, hogy nem olyan rettenetes dolog átmenni a másvilágra”

Hirdetés

-mondta.

Helena átélte azt, amit csak nagyon kevés szerencsés.

Szerencsés, mert aki ez valaha megtapasztalta már, annak gyökeresen változik meg onnantól kezdve az élete, nem véletlenül.

Arról van szó ugyanis, hogy a klinikai halából tényleg csak nagyon kevesen térnek vissza, mivel a legtöbben egyszerűen már nem visszahozhatók.

Helena elmondása szerint akik visszatérhetnek, azok sorsáról odaát döntenek, vagyis a visszatérőket egyfajta üzenetként küldik vissza az életbe, a túlvilág egyfajta bizonyságára.

Az emberek nem is gondolják, hogy van odaát valami, sokan nem hisznek ebben, azonban a tudomány egyre inkább kezdi igazolni.

A tudósok nem tudnak ugyanis azokra az esetekre magyarázatot adni, amikor valaki a halálból visszatérve képes egy az egyben szavanként is visszaidézni azt, hogy mit mondtak az orvosok, miközben az életéért küzdöttek, vagy hogy hogyan sírtak a családtagok.

Egyértelmű, hogy a tudat nem ér véget, nem szűnik meg a halál pillanatéban.

Egy anyagtalan világba kerülhet át, ahonnan még képes érzékelni a valóságból átszűrődő információkat.

Hirdetés

Legalábbis ezt a tudomány elméletben ma már valóban nem zárja ki.

Helena azt mondja, hogy akik visszatérnek a halálból, így ő maga is folyamatosan “vágyat érez” arra, hogy egy nap majd újra egyesüljön a Teremtővel, ugyanakkor itt a Földi létben sokkal jobban és teljesebben élje meg az életet.

“El tudják képzelni, milyen öröm ért, amikor a fényben megláttam anyámat? Ő egészen világos volt. Már évekkel ezelőtt meghalt”

-a fenti mondatot például egy kolumbiai orvosnő fogalmazta meg, aki szintén halálból visszatérő volt.

Ti mit gondoltok?

Létezhet halálunk után valami?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.