Misztikum

Felvétel készült az Antarktisz hatalmas jégfala mögötti rejtett civilizációról? VIDEÓ

Felvétel készült az Antarktisz hatalmas jégfala mögötti rejtett civilizációról? VIDEÓ

Egy elégég zavaros, feltehetően tükörfordítással készült szöveg azt állítja, hogy az Antarktiszon a “Jégfal” mögött egy szuperfejlett városállam rejtőzik és virágzik titokban.

“E képkockákon egy nagy várost látunk az antarktiszi jégtorlasz mögött. Artúr Osipov.
Egész életemben földrajzot tanulok. Amikor azt az információt hallom, hogy csak 7 kontinens van a bolygónkon, elszomorít, ki találta ki először ezt a hülyeséget, és ki ismételte meg. A világföldrajz régóta értelmetlen, de továbbra is vakon hiszünk abban, amit felülről diktáltak.

Hirdetés

Úgy döntöttem, menedéket csinálok. Ott egy egészen más oldalát kóstolhatjuk meg a régebben otthonnak nevezett területnek. Kísérlet, amely kimutatta, hogy mennydörgés = a földön lévő kupoláról visszaverődő hang Az Egyesült Nemzetek Dungeon adatai szerint 25-ször több kontinens van a Földön, mint amennyit elmondanak.

A szovjet hírszerzés beszámol a jég szélén túli életről Valójában bolygónk akkora, hogy elképzelni sem lehet. Egy kupola alatt lakunk.De mi az igazi ok az igazság eltitkolására?”

A szöveg megdöbbentő állításokat tesz, de ami még megdöbbentőbb, az a közösségi médiában és Youtube-on egyaránt felbukkant videó, melyen állítólag ez az elveszett világ látható.

Íme:

Az Antarktisszal kapcsolatban nem alaptalanul merül fel az, hogy egy eddig ismeretlen, titokzatos civilizációnak adhatott otthont.

Számos, neves tudósok és régészek által megfogalmazott elmélet veti fel azt, hogy a kontinenst borító jégpáncél alatt még döbbenetes, az egész emberiség eredetét is újraíró felfedezések rejtőzhetnek.

Nem csak új állatfajokat és növényeket, de eddig ismeretlen kultúrák nyomait is megtalálhatják hamarosan az egyre olvadó jég birodalmában.

Nem bizonyított, de szintén érdekes teóriák szerint még akár ma is létezhet egy szuperfejlett civilizáció az Antarktisz jégfala mögött.

Mi több, az összeesküvés elméletek odáig menne, hogy azt állítják, a világ kormányai tudnak róla és egy virágzó kultúra létezik az Antarktiszon, egy hatalmas városokból álló birodalom.

Hirdetés

Mindezek ellenére ez utóbbi teóriára mind a mai napig nem találtak minden kétséget kizáró bizonyítékokat.

A neten keringő fenti videó is nagy valószínűséggel számítógéppel generált amatőr felvétel.

Ki mit gondol?

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!