CímlapsztorikMisztikum

Ferenc pápa súlyos beteg, bukik a Vatikán birodalma?

900 éves prófécia teljesülhet be?

Utána jártunk a közel ezer éves lista igazságtartalmának és annak, hogy valóban kell-e tartania az emberi civilizációnak a világ “széthullásától”, ha az egyház utolsó pápájának kikiáltott pápa is eltávozik…

Az egyház már egy ideje szembe kell hogy nézzen azzal az erkölcsi hanyatlással, ami II. János Pál pápa távozása után következett be.

Hirdetés

Sokan vannak azon a véleményen , hogy ő volt az utolsó igaz pápa, és akinek az irányítása után végleg megszűnt az egyházi “fegyelem”, és gyermekmolesztáló papok és kárhozott lelkek vesztőhelye lett Róma.

Ebben van is igazság.

Noha nincsenek bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy II. János Pál tudhatott már akkor is ilyen abúzusokról és ügyekről, de Ferenc pápa bizonyosan, valamint elődje, XVI. Benedek is.

Ám ők mélyen hallgattak.

Benedek noha megpróbálta megreformálni az egyházat, a Vatikán főbb vezetői “kitették őt”, így kerülhetett Ferenc pápa a helyére.

Ferenc pápa egészsége azonban az elmúlt 1 évben nem volt a legkiemelkedőbb, mi több, a belső források és a hozzá közel állók egyöntetűen azt állítják, hogy nagyon törékeny az álalpota.

Míg egyes hírek szerint időnként dühkitörések gyötrik, egyre gyakrabban veszti el a türelmét is, addig mások azt mondják, hogy már a járás is megerőltetővé vált számára.

A vallásos konteók gyártói szerint nem véletlen ezek a dührohamok, és a Sátán próbálja a végidők közeledtével megdelejezni őt.

A Szent Malakiás lista közel 900 évvel ezelőtt felállított egy pápalistát néhány szavas jellemzésekkel, melyek eddig valamennyi pápára ráillettek, igaznak bizonyultak.

Hirdetés

Nagy kérdés az, hogy vajon Ferenc pápa tényleg az utolsó-e a sorban, de ha mást nem, a vatikáni egyházfők sírkamráit elnézve igen.

Ugyanis már csak egyetlen hely van, ahová pápát lehet helyezni…

Hogy ez jelent-e valamit? Összefüggésben van-e Ferenc pápa “lassú haldoklásával”?

Nehéz megmondani, sokak szerint csak belelátnak dolgokat, amiket bele akarnak véletlenszerű dolgokba.

A Szent Malakiás lista azonban létezik.

Ráadásul minden jel arra utal, hogy Ferenc lehet rajta az utolsó.

Kérdés, hogy azután mi jön: széthullik a világunk?

Ezt tudományos előrejelzések egyébként régóta pedzegetik mármint hogy a következő 5-10-15 év nagyon nagy fordulópont lesz az emberi civilizáció életében.

Azonban egy vallás “halála”, egy több száz éves lista szerint még nem jelenti a feltétlen végét a világnak.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.