CímlapsztorikÉrdekes világ

Földönkívüli civilizáció él a mélyben: állítják titkos jelentések

“Már rég itt vannak, ők tudnak rólunk, mi tudunk róluk. Közeleg a felfedés!”

Valamennyi, a Földön történő ufó észlelésre ugyanaz a magyarázat: földönkívüli világok vannak jelen az emberiség életterében, és a világkormányok tudnak erről.

Mi több, kapcsolatteremtés, és kooperációs is történt már a múltunkban velük.

Hirdetés

Hamarosan pedig megtörténhet a nagy nyilvánosságra hozatal, amit sokan Nagy Felfedésként emlegetnek, amikor a világ elé tárják az idegen fajok létezését és tevékenységét itt a Földön.

Ez pedig sokkoló, az egész társadalmunkat átalakító felismerés lesz, éppen ezért évtizedek óta zajlanak ennek az előkészületei.

A tudósok 1946-ban kezdtek először tárgyalni az idegenek ismeretlen földalatti fajáról.

Rengeteg ősi kultúra számolt be a Föld alól érkező humanoidokról, úgynevezett vakondemberekről.

Gyakorlatilag minden nemzetnek van hasonló mitológiája egy földalatti idegen fajról, amely évmilliókkal azelőtt élt a Földön, hogy az első emberi láb megérintette volna.

Végtelenül tájékozottak, tehetségesek és kulturálisan fejlettek, és nem vágynak az emberekkel való interakcióra.

A 18. és 19. században az Amerikai Egyesült Államokban felmerült az a gondolat, hogy egy speciális tudományos expedíciót kell indítani annak bizonyítására, hogy világunk üreges gömb, és a földkéregben lévő lyukakon keresztül fel lehet fedezni a mélységét.

A Harmadik Birodalom tudósait is lenyűgözte a rejtélyes földalatti világ. Például 1942-ben Göring és Himmler együttműködésével a nemzetiszocialista Németország legnagyobb elméiből álló expedíció egy földalatti civilizáció vizsgálatára indult rendkívüli titoktartás közepette.

Állítólag létezik egy náci térkép egy leírással, hogyan lehet lejutni egy titkos, Föld alatti birodalomba, amit a mítoszvilág csak Agarthaként emleget.

Hirdetés

Léteznek konteók arról, hogy a náci tudósok egy kisebb csoportjának sikerült is eljutnia ebbe a világba.

Az 1970-es években lenyűgöző fotókat készített egy amerikai műhold, és széles körben terjesztették őket a nyugati tudományos folyóiratokban.

Azon a helyen, ahol az Északi-sarknak lennie kellene, a műhold egy fekete foltot észlelt, amely egy hatalmas lyukra emlékeztetett. Egyesek ezeket a képeket a berendezés meghibásodásának tulajdonítják.

Ezenkívül James Macken antropológus beszámolói is lenyűgözőek, miután egy idahói barlangot fedezett fel, amely hírhedt a bennszülött lakosság körében.

Több száz méteres óvatos utazás után egy hatalmas kőfolyosón Macken és kollégái kiáltásokat és nyögéseket hallottak, és hamarosan szörnyű felfedezések tárultak eléjük emberi csontok formájában.

Sajnos a földalatti világ ezen bejáratának tekintett barlang további feltárását le kellett állítani, mivel a kénes bűz teljesen elviselhetetlen volt.

A szakértők álláspontja szerint a geológusok nem értenek egyet az üreges Föld hipotézisével, ugyanakkor nem zárják ki annak lehetőségét, hogy hatalmas üres helyek vannak jelen a Föld mélyén.

Valószínűtlen, hogy az emberek túlélhetnének ott, mert a mélyben nemcsak nagyon magas a hőmérséklet, hanem oxigénhiány is van, valamint számos egyéb, az emberi élettel összeegyeztethetetlen gáz. Mindez arra ösztönözte a kíváncsi szakértőket, hogy új hipotézist állítsanak fel: lehet, hogy a földalatti társadalom idegen eredetű?

Az idgeenek egyértelmű, hpgy itt vannak, mindig is itt voltak, a Föld mélyére visszavonulva várnak valamire.

Egy spirituális felmeelkedésre, vagy egy szignifikáns kataklizmára, mely mindent megváltoztathat a Földön…?

Hamarosan talán megtudjuk, ha a világkormányok is így akarják…

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld közösségi oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.