Misztikum

Földönkívüli fejlett civilizációk még ma is a Föld belsejében élnek – sokkoló teória látott napvilágot

Az Üreges Földben és az Agharta királyságban sok lény talált menedéket és él ma is, és számos bizonyíték van arra, hogy léteznek elveszett városok, erdők, folyók, mindenféle állatok és enyhe éghajlat.

Ide alagutakon és földalatti barlangokon keresztül lehet bejutni szerte a világon, ahol kilométeres átjárók vezetnek, és ahol sok barlang kincseket rejt.

Az Üreges Föld létezése számos olyan rejtélyes jelenséget megmagyaráz, amellyel a tudomány nem tud mit kezdeni, mint például a jéghegyek rejtélyes eredete, a sarki hullámok, valamint az a tény, hogy az éghajlat északon melegebbé válik.

Hirdetés

Továbbá az Aurora borealis fények, amelyek csak a sarkokon fordulnak elő, és amelyeknek a bolygónkon lévő belső Nap létezése miatt nagyon egyszerű magyarázatuk lenne.

De léteznek az ókorban különböző helyeken felfedezett örökfények.

Milyen fejlett és jelenleg ismeretlen energiával rendelkeztek azok az emberek, akik aztán idővel eltűntek, és mi volt az oka?

Van-e köze a nullponti vagy toroidális energiához, amelyet már olyan csodálatos kultúrák is használtak építményeikhez, mint az egyiptomi kultúra és az ókori India, és a mai napig senki sem tudja, honnan származik ez a fejlett technológia?

És mi a rejtélye az olyan eltűnt civilizációknak, mint a maják, olmékok, nabateusok, esszénusok, tiahuanakók, a Tuatha Dé Danann, miért és hová tűntek el nyomtalanul?

Van-e valamilyen kapcsolatuk a földönbelüli lényekkel, valamint az összes többi mágikus lénnyel, mint a tündérek, manók, koboldok, manók és más feerikus fajok?

Forrás: ÚjVilágtudat

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.