CímlapsztorikMisztikum

Földönkívüli kinézetű hosszúkás koponyájú óriások kerültek elő tökéletes fogazattal?

Ezt magyarázza meg a mainstream régészet! Óriások és nefilim lények élhettek a múltban az emberrel egy időben?

A Gaia.com hozta le a hírt, miszerint olyan különös, hosszúkás koponyákkal rendelkező csontvázakra bukkantak régészek, melyek másik bizarr ismertetőjegye, hogy szinte tökéletes, épségben megmaradt fogazattal rendelkeznek.

Mintha soha nem is lettek volna a fogaik kitéve az időnek…

Hirdetés

És ez még csak a kisebbik rejtély a furcsa csontvázakkal kapcsolatban.

A felfedezést Oroszország területén tették – írja a Gaia.com.

A csontvázak a kormeghatározás alapján körülbelül 1700, 2000 évesek lehetnek és leginkább a Paracas kultúra szintén nagyon rejtélyes csontvázaihoz, múmiáihoz hasonlítanak.

A csontok egy 4000 ezer éves város, Arkhaim romaji között kerültek elő.

Az érintett térség az Ural hegyei között helyezkedik el és a környékbeliek mendemondái szerint rengeteg ufó észlelés történt itt az elmúlt néhány száz évben.

Gyakran lehetett látni különös égi fényeket az éjszakában, míg egyes túrázók különös, több mint 3 méter magas humanoid alakokról is beszámoltak, noha ez utóbbi beszámolók hitelessége erősen megkérdőjelezhető.

A megtalált maradványok anynira bizarr kinézetűek, a fogak pedig olyannyira ellent mondanak a fizikának és az idő múlásának, hogy felvetődött, hogy ezek a maradványok nem is emberi maradványok, és hogy valójában egy űrlényekből álló ősi temetőre bukkantak.

Azonban a hosszúkás koponyára a régészeknek van már egy jól dokumentált lehetséges magyarázata, ami nem kevésbé izgalmas, halkan megjegyezzük.

A mai Peru területén élő ősi népcsoportok tagjai gyakran tudatosan formálták az emberek koponyáit.

Hirdetés

A gyerekek fejét születés után rongyokkal, szalagokkal vagy más eszközökkel bekötötték, így a fejlődés során deformálódott hosszúkásra a koponyájuk

-állítják az antropológusok.

Mindezt nem kínzásból, hanem kulturális okokból tették, sokszor így különböztették meg egymástól a különböző kiemelt fontosságú dinasztiákat.

Egyúttal sok esetben számos nép az ősi isteneik előtt tisztelegtek azzal, hogy próbáltak külső jegyeikben is rájuk hasonlítani.

És mint írtuk, ezek a koponyák nagyon hasonlítanak a Paracasban talált koponyákra.

Paracas-ban, Peru déli partján Julio Tello régész 1928-ban fantasztikus felfedezést tett: egy temetkezési helyre bukkant, melyet feltárva rálelt a világ eddig ismert leghosszabb méretű emberi koponyáira.

A koponyák ma az Ica városi Regionális Múzeumban, Peruban vannak kiállítva és rengeteg vita volt korábban arról, hogy ezek űrlények koponyái-e, vagy embereké.

Az utólagos DNS vizsgálatok és analízis fedte fel azt, hogy ezek emberi koponyák, noha az a mai napig rejtély, hogy kiket, vagy miket tisztelve akarták “leutánozni” a hosszúkás koponyával a kinézetüket.

A különféle elméletek szerint ugyanis az ősi istenek tiszteletére tették és rájuk akartak hasonlítani.

Adódik a kérdés: ha így néztek ki az ősi istenek, akkor vajon egészen biztosna a Földről származnak-e…?

Mindenkinek a fantáziájára bízzuk ennek megválaszolását.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.