CímlapsztorikTudomány

Földönkívüli szonda landolt a Csendes-óceánban – állítja a Harvard Egyetem professzora

Megdöbbentő állítás, komoly bejelentések küszöbén vagyunk?

Most a Harvard Egyetem professzora, Avi Loeb állt elő egy olyan elmélettel, ami több, mint döbbenetes, így érthető módon hatalmas figyelmet kapott, ráadásul nemcsak a tudományos körtől, hanem a civilektől is.

Az ismert és elismert fizikus szerint a 2014. január 8-án, 45 kilométer/másodperces sebességgel a Csendes-óceánba csapódott, a Naprendszerünkön túlról érkező CNEOS-2014-01-08 nevezetű aszteroida valójában egy földönkívüli szonda.

Hirdetés

Éppen ezért komoly dologra készül a szakember.

Avi Loeb egy 1,5 millió dolláros missziót indít Galileo néven, aminek az a célja, hogy a Csendes-óceán mélyén találjon legalább egy kis darabot ebből a rejtélyes objektumból.

Hiszen az állítólagos földönkívüli szonda elképesztő titkokat rejthet, ezért mindenképp érdemes elemezni, hátha valamilyen új, fontos felfedezést köszönhet majd neki az emberiség.

Jelenleg még csak tervezés alatt áll a küldetés, ami könnyen lehet, hogy valóban hatalmas felfedezést fog eredményezni a következő években.

Mivel a meteorit apró darabokra tört, így nem lesz egyszerű dolguk a szakembereknek, de Avi Loeb nagyon bízik a sikerben, hiszen tényleg elég egy aprócska darab is ahhoz, hogy válaszokat kapjunk – és mivel az objektum keményebb, mint az általunk ismert anyagok 99,7 százaléka, így valószínűleg megmaradt az óceán mélyén is.

Ha pedig bebizonyosodik az,hogy valóban egy földönkívüli űrhajóval van dolgunk, az világszenzáció lehet.

Egyértelmű, hogy nagy horderejű dolgok és bejelentések előtt állunk.

Már csak azért is, mert a Pentagon is egyre több ufó jelenségekkel kapcsolatos aktát és kutatást szivárogtatott ki.

Lehet, hogy még a mi életünkben bekövetkezhet a fejlett földönkívüli civilizációk létének bejelentése?

Hirdetés
Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partner oldalunkat, ezzel is támogatva az oldal további működését

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.