CímlapsztorikMisztikum

Totális háború jön a Földön és a keresztyénség kiirtása a bolygóról – ígérik. Az Antikrisztus felmelegedése zajlik

És “egybegyűlés az Armageddoni ütközetre” A Biblia végig a jövőről beszélt, ami a szemünk előtt zajlik?!

Jön a világ utolsó nagy háborúja?

Egyre több jel utal arra, hogy a Közel-Keletről robbanhat be, kaphat lángra az egész bolygó.

A Hamász egy korábbi nyilatkozata szerint addig nem állnak meg, míg lesz irtani való keresztény a bolygón és a kereszténység eltörlése az egyik végső céljuk.

Hirdetés

Mindemellett totális háborúvá duzzadhat a gázai konfliktus a Hezbollah-vezető szerint is.

„Minél több civilt gyilkolnak meg az izraeli erők a gázai konfliktusban, annál nagyobb a kockázata egy szélesebb körű háborúnak a Közel-Keleten” – mondta a BBC-nek adott interjúban Naim Kasszem sejk, a libanoni fegyveres szervezet, a Hezbollah második embere.

A sejk azt vallja, hogy a Hezbollah „Isten pártja” és rengeteg lehetősége van.

Valójában azonban sokan éppen ellenkezőleg godolják, szerintük az antikrisztsu felemelkedése tetsesül meg bennük és a Közel-Kelet puskaporos hordóvá válásában.

Izrael magával a Sátánnal találná magát szemben

Ha az izraeli erőknek egy második fronton kell háborúzniuk a Hezbollahhal, akkor olyan ellenséggel kell szembenézniük, amely több fegyverrel rendelkezik, mint a legtöbb ország.

A militáns csoport a Hamászt is maga mögé utasítja, becslések szerint csaknem 150 000 rakétájával.

Sokan aggódnak amiatt, hogy a Hezbollah határokon átnyúló támadásai olyan háborúba sodorhatják az országot, amelyet nem engedhet meg magának.

Ebbe pedig idővel emiatt bevonódhatnak más országok is, többek között akár az USA is.

Megkezdődött az egybegyűlés az Armageddoni csatára?

A vallási csoportok és nézetek szerint ez a háború tényleg az Antikrisztus eljövetelét vetíti előre és azt, hogy bekövetkezik majd Jézus második eljövetele a Földre.

Hirdetés

“És láttam, hogy a sárkány szájából, a fenevad szájából és az álpróféta szájából három tisztátalan szellem jön ki, mintha békák lennének,
mert démonok lelkei ezek, akik jeleket művelnek, és a föld összes királyaihoz mennek, hogy összegyűjtsék őket a harcra a Mindenható Isten nagy napjára…
És egybegyűjti őket arra a helyre, amelyet héberül Harmageddónnak neveznek.”

A Jelenések könyvének futurista értelmezése alapján, – amely különösen a diszpenzacionalisták körében népszerű – egy igazi csata lesz a jövőben, a nagy nyomorúság végén.

Ez pedig kezd hasonlítani a mostani helyzethez.

A Jehova Tanúi úgy vélik, hogy az Armageddon Isten ítéletvégrehajtásának az az eszköze, amellyel megvalósítja azt a célját, hogy a Földet olyan boldog emberekkel népesítse be, akik mentesek lesznek a bűntől és a haláltól.

Azt tanítják, hogy a menny seregei kiirtják mindazokat, akik szembeszállnak Isten Királyságával, eltörölnek minden gonosz embert a Földről, csak az igaz hívőket hagyják meg.

Nézetük szerint az Armageddon valós csatát jelent, de nem szó szerinti helyet. Nem a Közel-Keleten zajlik majd, hanem az egész Földet érinti.

Ez lesz az utolsó háború, de nem olyan háború lesz, melyet csak emberek vívnak egymás ellen, hanem olyan, amelyben Jehova Isten láthatatlan seregei is részt vesznek, de az ő földi népe nem fog részt venni a küzdelemben.

A zűrzavarban a menny ellenségei egymást fogják ölni, de aztán felismerik, hogy Isten harcol ellenük.

A háborúval Isten megsemmisíti a sátáni földi rendszert és utána elkezdődik Krisztus 1000 éves királysága. Ez idő alatt a “szelídek és igazak” a Földet „Édenkertté” alakítják, Krisztus pedig visszaadja az emberiségnek azt a tökéletességet, amelyet az a bűn miatt elveszített.

Mondd el a véleményed, kíváncsiak vagyunk rá!

Kérjük kedveld partnerünket, ezzel is támogatva az oldal további működését

Köszönjük!

Ezzel egyúttal támogatod munkánkat.